2024 Solite 3:2 Gauntlet Wetsuit Gloves 21016 - Black

Solite 3:2 Gauntlet Wetsuit Gloves

94,95 €
Vind uw maat
Levering in 5-7 werkdagen

- Productinformatie

Year: 2024Model: 21016Kleur: Black

De Solite 3:2 Gauntlet handschoen is het resultaat van bijna 10 jaar R&D, waarbij warmte, grip, duurzaamheid en prestaties naar een hoger niveau zijn getild. Net als hun laarzen is elk detail nauwgezet getest, verfijnd, opnieuw getest en getweakt om de handschoen te laten verdwijnen voor prestaties en gevoel met blote handen.

TECHNOLOGIE:

Tuff-Skin Palm Panel met Dura-Grip Coating

Een andere innovatie van Solite: de palmpanelen zijn gelamineerd met een gestructureerd, slijtvast Tuff-Skin materiaal, en vervolgens voorzien van een ongelooflijk gripvaste, waterbestendige Dura-Gripcoating. De resulterende combinatie is een ongeëvenaard niveau van veilige grip, slijtvastheid, warmte en duurzaamheid. Dankzij de 100% waterdichte coating neemt de palm geen water op en blijft hij licht, warm (geen verdampingskoeling) en gripvast gedurende je hele sessie.

Thermische voering

De 3:2 Gauntlet heeft een unieke Thermal-Rebound pluche, sneldrogende binnenvoering. Thermal-Rebound materiaal heeft een dunne, flexibele metalen rasterlaag tussen het neopreen en de buitenvoering, die lichaamswarmte terug naar de huid reflecteert voor meer warmte. Lab tests op het Thermal Rebound laminaat tonen een toename in isolatie van meer dan 10%, wat je sessies verlengt en je kansen op de golf van de dag vergroot.

Hex-Shield achterpaneel

Solites exclusieve Hex-Shield rugpaneel combineert de waterafstotende warmte van een ongevoerd paneel met de verbeterde duurzaamheid van gelamineerd neopreen. Veel handschoenen hebben ruwe "mesh skin" neopreenpanelen die water afvoeren voor lichtgewicht en warmte, maar deze ongevoerde panelen scheuren zeer gemakkelijk zonder een laminaat voor sterkte. solitesHex Shield biedt het beste van beide werelden: een duurzame, nylon gevoerde buitenkant met een volledige paneellaminering van waterbestendige inkt. De hex-patroon print verzekert maximale flexibiliteit terwijl het toch zonlicht absorbeert en water afstoot. Dit alles is gedaan in een enkel paneel, waardoor de naden geminimaliseerd zijn voor meer comfort, flexibiliteit en duurzaamheid.

Overkill naden en EZ-O manchet

Om de levensduur te maximaliseren, hebben we gebruik gemaakt van de meest duurzame naadconstructie beschikbaar. Solites Overkill Naden beginnen met een gelijmde/blindgestikte naad, met de naad aan de buitenkant voor maximaal comfort. De naden aan de buitenkant worden vervolgens gecoat met een vloeibare naadafdichting, die de steekgaten afdicht en een duurzame, flexibele barrière vormt tegen het binnendringen van water. Binnenin de handschoenen zijn alle stresszones (tussen elke vinger en waar de pols aansluit op de handpalm) intern afgeplakt voor nog meer bescherming.

Net als Solites laarzen, integreren hun handschoenen EZ-O Cuff, die een naadloze afdichting rond de pols biedt, maar met een groter paneel dan alle andere handschoenen waardoor de handschoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Solites EZ-O Cuff is ook dubbel gelamineerd (binnen en buiten) voor maximale duurzaamheid, terwijl de meeste andere O-Ring manchetten een zwakkere niet-gevoerde binnenkant hebben.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.