2024 Solite Custom Pro 2.0 5mm Neopreen Laarzen 21002 - Oranje / Zwart

Solite Custom Pro 2.0 5mm Neopreen Laarzen

119,95 €
Kleur: Black/Orange
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 21002Kleur: Black/Orange

Onze Custom Pro-serie heeft geen gelijke in de wereld van waterschoenen. Elk materiaal en elk ontwerpdetail is nauwgezet onderzocht, getest, verfijnd en geperfectioneerd om een laars op te leveren die zo goed is dat je vergeet dat je hem draagt.

De Custom Pro is verankerd door onze gepatenteerde Full Wrap boogriem, die je voet in de schoen vergrendelt om geen vertraging tussen voetbeweging en boardrespons te garanderen. Gecombineerd met de nauwkeurige pasvorm van ons aangepaste warmtevormproces, biedt de Custom Pro het gevoel en de respons op blote voeten voor elke mogelijke voetvorm: hoge of lage boog, smalle of brede breedte, hoog of laag volume.

Updates voor de 2021 Custom Pro zijn onder meer:

  • EZ-O-manchet voor gemakkelijker aan- en uittrekken en toch een naadloze, spoelbestendige afdichting tegen het been.
  • Dubbel versterkte, extra sterke hiellus voor duurzaamheid op lange termijn.
  • Beefed up Full Wrap boogriem met alle naden versterkt voor langdurige sterkte.
  • De meegeleverde gebreide Heat-Booster-sokken zijn nu verkrijgbaar in drie maten voor een preciezere pasvorm. Klein: 5-7; Gemiddeld: 8-10; Groot: 11-13.

Aanbevolen watertemperaturen: 7C+.

Maatadvies: Bestel je normale schoenmaat of 1/2 maat kleiner. Als je bijvoorbeeld maat 10,5 hebt, bestel dan 10. Als je maat 10 hebt, bestel dan ook 10. Vrouwen moeten 1-1,5 maten kleiner bestellen om te converteren van herenmaat. Dus als je een Dames 8 bent, bestel dan een Heren 7. Als je een Dames 8.5 bent, bestel dan ook een Heren 7. LET OP: Als je voeten uitzonderlijk smal of laag volume zijn, wil je misschien nog meer maat kleiner nemen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Warmtevormbaar voor de perfecte pasvorm op maat.
  • Gepatenteerde naadloze 6/5 mm Thermo-Form-zool voor comfort, warmte, behendigheid en duurzaamheid van het volgende niveau.
  • Interne split-toe vergrendelt je voet in de schoen voor een nauwkeurige respons.
  • Superkleverige en flexibele 1 mm gevulkaniseerde rubberen zoolpods voor een boardgevoel op blote voeten, grip en slijtvastheid.
  • Bovenwerk van 5 mm neopreen met drievoudig gesealde naden: GBS (Glue/Blind-Stitch) en externe LSS (Liquid Seam Seal).
  • Gepatenteerde, volledig omwikkelde enkelband die in de zool is gegoten, verbetert de duurzaamheid.
  • Tatex-gecoate haakriem verbetert de duurzaamheid en houdkracht.
  • Tatex-hielrug en versterkte hieltrekkracht voor duurzaamheid en gemakkelijk aan te trekken.
  • Hollow Fibre 3D sneldrogende voering verhoogt de luchtstroom voor meer warmte.
  • Dubbel gevoerde, 4 mm EZ-O manchetafdichting biedt een naadloze barrière tegen doorspoelen met minder volume en gemakkelijker aan te trekken
  • Bevat een paar gebreide Solite Heat Booster-sokken voor extra warmte, comfort en gemakkelijk aan- en uittrekken.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.