2024 Solite Custom Pro 2.0 3mm Neopreenlaarzen 21001 - Groen / Black

Solite Custom Pro 2.0 3mm Neopreenlaarzen

114,95 €
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 21001Kleur: Black/Green

UITGEROEPEN TOT BESTE BOOTIE IN 2024 DOOR STAB MAGAZINE

Aanbevolen watertemperaturen: 10C/50F+

Maattip: Bestel je normale schoenmaat of een halve maat kleiner, want ze zetten uit als ze gevormd zijn. Bestel bijvoorbeeld een 10 als je maat 10,5 hebt. Als je maat 10 hebt, bestel dan ook een maat 10. OPMERKING: Als je voeten uitzonderlijk smal zijn of weinig volume hebben, moet je misschien nog een maat kleiner bestellen.

Gewoonweg baanbrekend. Nogmaals.

Solite 2.0

We hebben het bootie-spel opnieuw veranderd met onze Solite 2.0 technologie. De 3mm Custom integreert onze 2.0 zool in de strakste, eenvoudigste verpakking die in wezen aan je voeten verdwijnt. Als je 's werelds lichtste, nauwelijks zichtbare laars wilt, dan is de 3mm Custom 2.0 het antwoord. Bekijk de technologie:

3D-gevormde natuurrubberen zool

Solite 3D Sole

Net als al onze nieuwe 2.0 Series laarzen heeft de 3mm Custom 2.0 een 3D-gevormde 1mm natuurrubberen zool, die de tenen en hiel omsluit voor extra duurzaamheid en bescherming tegen rotsen, zee-egels en rif. Het ontwerp van de zool uit één stuk laat geen openingen tussen de zoolstukken, voor extra bescherming en duurzaamheid.

Op maat gemaakte 2.0 Thermofoam zool

Solite ThermofoamSolite Mini-Split

Onze gepatenteerde thermisch vormbare 2.0 Thermofoam zool is ook volledig opnieuw ontworpen met een comfortabelere Mini-Split interne gespleten teen. De Mini-Split is 1 cm korter dan onze eerdere interne split, waardoor de pasvorm en het comfort voor een breder scala aan teenvormen is verbeterd, terwijl de precieze controle behouden blijft. De Thermo Foam zool is 4 mm dik in de tenen/hielen voor extra bescherming en 3 mm elders.

Verbeterde neopreen voering met Tatex Flex-Spine en pluche interieur

Solite Flex Spine

Updates voor de Custom 2.0 zijn niet beperkt tot de zool. We hebben ook het materiaal van de buitenvoering geüpgraded naar hetzelfde materiaal dat we gebruiken voor de Custom Pro's, waardoor de duurzaamheid is verbeterd en de waterabsorptie is geminimaliseerd. Onze exclusieve Tatex Flex Spine versterkt de buitenkant nog meer. De Flex Spine maakt de achterkant van de laars stijver zodat hij als schoenlepel fungeert en zorgt ook voor een kleverig oppervlak om je wetsuit been vast te pakken en spoelen te voorkomen. De binnenkant is gevoerd met een pluche sneldrogend voeringmateriaal voor een maximale luchtstroom, voor meer warmte en comfort.

EZ-O manchet met overkill naden

Solite EZ-O CuffSolite Overkill Seams

Ons EZ-O manchetontwerp biedt een naadloze barrière tegen flushing met een groter paneel dan andere o-ringafdichtingen, waardoor het aan- en uittrekken veel gemakkelijker gaat en de druk op de naden wordt verminderd. Om het volume onder het been van het wetsuit te verminderen en het aan- en uittrekken te vergemakkelijken, is het EZ-O paneel gereduceerd tot 2 mm dikte. Omdat booties zwaar te verduren krijgen, hebben we bij de constructie van onze neopreennaden geen enkele hoek genomen. Onze Overkill neopreen naden zijn drievoudig gelijmd, blind gestikt en aan de buitenkant geseald met Liquid Seam Seal voor maximale duurzaamheid en een lange levensduur.

Versterkte Stealth-lus

Solite Stealth Loop

Om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken, hebben we onze low-profile Stealth-Loop in de hiel verwerkt. De Stealth Loop is gelamineerd tussen het neopreen en onze hielversterkende patch van gegoten rubber/textiel, die ongelooflijke duurzaamheid en trekkracht biedt. De Stealth Loop heeft ook een Tatex-coating voor extra stevigheid en waterabsorptie.

Split-Toe Heat-Booster Sokken in de doos

Solite Heat Booster

De onbezongen held van ons Solite "System", onze gebreide Split-Toe Heat-Booster Socks zitten in de doos. Gebreid van een Nylon/Poly/Spandex mix, blijven de Heat-Boosters warm en comfortabel als ze nat zijn. De voordelen van de Heat Boosters zijn talrijk:

  1. Vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van laarzen en vermindert de spanning op de naden.
  2. Verhoogt het comfort door een zachte barrière te vormen tussen de voeten en de Thermofoam zool.
  3. Voegt warmte toe om de duur en het comfort van de sessie te verlengen.
  4. Absorbeert overtollig spoelwater om plassen in de laarzen te voorkomen.
  5. Absorbeert bacteriën om bootie-stank te verminderen.
  6. Gemakkelijk in de wasmachine te wassen en te drogen.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.