2022 Rip Curl Flashbomb Polypro Hooded Vest WVEYDM - Black

Rip Curl Flashbomb Polypro Hooded Vest

74,99 €
Vind uw maat

- Productinformatie

Year: 2022Model: WVEYDMKleur: Black

Verleng je seizoen met het Rip Curl Flashbomb Polypro Hooded Vest.

Het Rip Curl Flashbomb Polypro Hooded Vest biedt de beste technologie voor surfen in koud water met een prijskaartje voor iedereen. De capuchon is gevoerd met het nieuwste E6 Flashdry-materiaal, dat water van het lichaam afvoert en je lichaamswarmte isoleert. Het is ook supersneldrogend, klaar voor je volgende sessie. De body is gemaakt van warme Polypro thermische stof. Dit stuk geeft je de warmteboost die je nodig hebt om langer te surfen in die lente- en herfstdeining.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Carte Bancaire, JCB, iDeal, Sofort, Bank Transfer, PayPal & Amazon Pay

+ Meer infoKlant Kocht Ookclose
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.