2024 Red Paddle Co Revolution 3 In 1 Parka 002-009-006-0128 - Nixie Blauw

Red Paddle Co Revolution 3 In 1 Parka

411,95 €
Kleur: Nixie Blue
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 002-009-006-0128Kleur: Nixie Blue

Val op tussen de massa met Red Paddle Co's 3-in-1 Revolution parka in het opvallende Nixie Blue: de enige jas die je nodig hebt om warm, droog en moeiteloos stijlvol te blijven, 365 dagen per jaar.

Als je een hardwerkende jas en kleed nodig hebt dat past bij je actieve levensstijl, dan is de Revolution gemaakt met jou in gedachten. Gemaakt van 100% gerecycled polyester en 83% gerecycled verenvrij eco-dons, doet Red Paddle Co's veelzijdige parka dat allemaal en meer. Ontworpen zonder grenzen en getest in extreme omstandigheden, is het een tijdloze, zeer technische hybride die je naadloos meeneemt van de golven naar de poeder, en al je avonturen daartussenin.

Zeer technische stoffen, moderne styling en een slanke pasvorm betekenen dat dit een uitrusting is waar je in wilt leven.

Bij nat weer draag je de 10k/8k waterdichte en ademende gewatteerde buitenjas voor ultieme bescherming tegen de elementen. De zachte binnenlaag is gemaakt voor winderige stranddagen: gemaakt van 250gsm 100% gerecyclede fleece met een winddicht contrastpaneel aan de bovenkant, en kan worden omgevormd tot een vochtafvoerende badjas voor onverwachte duikjes. Combineer het paar met een stijlvolle longline parka en u bent klaar voor de vrieskou.

Met reflecterende details, gestructureerde logo's, verborgen drukknoopsluitingen en tweeweg premium YKK-ritsen creëer je een ingetogen maar uiterst technische uitrusting. Blijf georganiseerd met 11 ruime zakken: vier militaire handwarmerzakken, een verborgen Napoleon borstzak en zes opbergzakken.

De Revolution mooi houden is eenvoudig. Verwijder gewoon het binnenste fleece en was het om overtollig zand, zout en modder te verwijderen, zodat het buitenste jack niet onnodig wordt aangetast.

De Revolution is gemaakt voor alle grote en kleine avonturen in het leven.

DE DETAILS:

  • Revolutionaire 3-in-1 parka, jas en ochtendjas is je nieuwe winterklassieker in on-point Nixie Blue.
  • Hybride ontwerp lost elk outer-wear probleem op met veelzijdigheid verpakt in.
  • Serieuze warmte en stormbescherming met een verfijnde eigentijdse look. Gemaakt om het hele jaar door te dragen, de hybride parka werkt hard als een warme, waterdichte jas, longline winter fleece en technische change robe.
  • Draag de buiten- en binnenlaag als zelfstandige jassen voor uw dagelijkse avonturen of rits ze aan elkaar tot een superwarme jas om zelfs vriestemperaturen te bestrijden.
  • 10k /8k Waterdichte en ademende parka met PFC DWR stoot wind, regen en sneeuw af.
  • Warme fleece jas zorgt voor warmte op koude, frisse dagen en werkt als een vochtafvoerende technische kamerjas als je hem aantrekt als hij nat is.
  • Meer zakken dan het uniform van een padvinder: berg al je essentials gemakkelijk op.
  • Gemaakt van eersteklas gerecyclede materialen en 3M Thinsulate vederloos dons dat warmteverlies tegengaat en vocht laat ontsnappen.
  • Moderne oversized pasvorm met maatvoering bepaald door lengte - zie maattabel

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.