2024 Red Paddle Co Pro Evo Omkleedjas Met Korte Mouwen 0020090060122 - Hawaiiaans Blauw

Red Paddle Co Pro Evo Omkleedjas Met Korte Mouwen

139,95 €
Kleur: Hawaiian Blue
Vind uw maat
  • Dryrobe Maat:
  • M
  • L
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 0020090060122Kleur: Hawaiian Blue

De New Improved Pro Change Robe EVO is een meester in zijn klasse in zowel vorm als functie en tilt wisseljassen naar een hoger niveau. Red heeft het regelboek verscheurd van de stijl van veranderingsgewaad die al jaren bestaat en heeft iets gecreëerd dat er net zo goed uitziet als dat het praktisch is.

De EVO heeft behouden wat mensen leuk vonden aan de Pro Change en verfijnd wat nog beter zou kunnen zijn, waardoor Red volgens Red de beste mantel op de markt is in termen van kwaliteit, functies en bruikbaarheid. Nieuwe gelikte kenmerken zijn onder meer extra zakken, verbeterde mouwconstructie, langere lengte voor betere bedekking, gestroomlijnde en subtiele branding en een verstelbare capuchon.

Een badjas van eersteklas kwaliteit die er goed uitziet, dus wat je ook buiten doet, je blijft warm, droog en beschermd tegen de elementen.

KENMERKEN:

  • Hoogwaardige technische stoffen Uniek ademende 8k / 3k waterdichte buitenkant met PFC-vrije DWR-behandeling en vochtafvoerende waanzinnig zachte voering, de EVO is super warm en toch verrassend licht om te dragen.
  • Doordachte styling voor buiten - praktisch voor het verwisselen en voor dagelijks gebruik buitenshuis, professionele constructie maakt de EVO geschikt voor gebruik overal en altijd. NIEUW subtiel reflecterend logo.
  • Best in class zakopties - twee NIEUWE extra interne zakken, één mesh voor gemakkelijk te vinden waardevolle spullen en één voor kleding, evenals een handige externe waterbestendige borstzak. Met fleece gevoerde handwarmerzakken, nu met magneetsluitingen.
  • Snelle dekking wanneer je het het meest nodig hebt - windscherm voor extra bescherming tegen de elementen met verborgen drukknopen
  • Eersteklas afwerkingen omvatten ook een NIEUWE verstelbare capuchon voor extreme omstandigheden en een verbeterde mouwconstructie.
  • Comfortabel gemak - Premium stof is tactiel, lichtgewicht en kleiner dan nylon alternatieven, die in vergelijking stijf en omvangrijk zijn.
  • Ook met Red's unieke stretch zijpanelen voor gemakkelijk verwisselen en gemakkelijk vast te houden tweeweg YKK-ritssluiting.
  • Red is geen compromis kwaliteitsconstructie

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.