2024 Red Paddle Co Origineel Dames Performance T-shirt Grijs

Red Paddle Co Origineel Dames Performance T-shirt Grijs

41,95 €

- Productinformatie

Year: 2024Model: 002-009-008Kleur: Grey

De ultieme peddelende top

Een top met korte mouwen en technische prestaties met Dri-Release ? -technologie die er geweldig uitziet op en naast het water.

Dit t-shirt brengt je van het strand, naar het water en weer terug, en houdt je altijd koel, droog en comfortabel, of je nu hard aan het trainen bent in de sportschool of ontspant met vrienden.

Tijdens het peddelen met vrienden of familie wilden we een high-performance top die we op het water konden dragen, maar die niet misstaan in de sportschool, op het strand of in een coffeeshop. Door het gebruik van een speciale technische stof, Dri-Release ?, hebben we een top ontworpen die langdurige prestaties biedt die niet worden gewassen of versleten.

De hydrofobe en hydrofiele vezels trekken vocht weg van de huid en drogen tot 4 keer sneller dan katoen, waardoor je koel blijft op het water tijdens het peddelen of in het onwaarschijnlijke geval dat je erin valt, snel zal drogen om te voorkomen dat het te koud wordt. Het beschermt je ook tegen de zon met 50+ UPF.

Lichte rek in het materiaal betekent dat u zonder beperking kunt peddelen en comfortabel aanvoelt op het water, en het heeft zelfs een verborgen zak waardoor het perfect is voor het opbergen van een sleutel of andere benodigdheden.

  • Vochtafstotend: houdt je koel tijdens het peddelen
  • Super Fast Dry: vier keer sneller dan katoen
  • Geurbeheersing: Dri-Release ? -doek voorkomt dat vieze geuren zich aan de vezels hechten, waardoor u langer vers blijft
  • Uitstekende 50+ UPF: Hoogste rating van bescherming tegen UV-straling
  • Lichtgewicht hoogwaardige stof: merk nauwelijks dat u iets draagt waardoor u van uw activiteit kunt genieten
  • Flatlock-naden: Vermindert elke mogelijke wrijving tegen de huid
  • Snijd voor comfort: stretch stof die meebeweegt
  • Verborgen zak: ideaal om een kleine hoeveelheid geld mee te nemen voor een welverdiende verfrissing

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.