2024 Nyord Surfers Waardebundel DBWHHPO - Black

Nyord Surfers Waardebundel

109,93 €99,95 €(bespaar 9,98 €)
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: DBWHHPOKleur: Black

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor de surfer in je leven deze kerst Nou, de zoektocht is voorbij met deze voordelige bundel (ter waarde van 94,80). De bundel bevat het volgende:

Nyord Unisex Hoodie

Unisex hoodie met geborstelde fleece voering om je warm te houden bij koud weer. Gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester met een wafelgebreide capuchon, grote zak aan de voorkant en stevige trekkoorden voor een eersteklas look.

  • Standaard pasvorm
  • Capuchon in wafelpatroon
  • Geborstelde fleece voering
  • Grote kangoeroezak
  • Grote trekkoorden
  • 80% biologisch katoen, 20% gerecycled polyester
  • Gewicht - 320gsm

Piss Off Wetsuit Shampoo

Je wetsuit, handschoenen, kappen, laarzen en rash vesten zullen baat hebben bij een goede wasbeurt met deze oplossing. 'Piss off' houdt je wetsuit en andere op neopreen gebaseerde uitrusting echt fris, rekbaar en vooral in goede conditie.

  • 250 ml

20L Droogtas

Droogtas voor zwaar gebruik met verwisselbare rugzakriemen, perfect om je uitrusting in mee te nemen. De rolsluiting met gesp maakt hem ideaal voor het opbergen van natte wetsuits of om je spullen droog te houden voor later.

  • Inhoud 20L
  • Roltopsluiting
  • Verwisselbare rugzakbanden
  • Zware PVC-stof

Wetsuit hanger

Robuuste wetsuit hanger ontworpen om schouder slijtage in wetsuits te voorkomen en de levensduur van je uitrusting te verlengen. Gemaakt van 100% gerecycled oceaanplastic. Elke hanger heeft een unieke kleur omdat hij gemaakt is van een andere mix.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.