2024 Northcore Grass Waterdichte Verschoningsmat / Tas Nocom02 - Zwart / Groen

Northcore Grass Waterdichte Verschoningsmat / Tas

52,50 €
Kleur: Black/Green
Levering alleen in het VK en het vasteland van Europa

- Productinformatie

Year: 2024Model: NOCOM02Kleur: Black/Green

Northcore Grass Waterdichte VerschoningsmatDeNorthcore Grass Mat is een waterbestendige polyester verschoningsmat voor zwaar gebruik, gevoerd met 6 mm kunstgras dat fungeert als barričre tegen een koude of harde ondergrond wanneer je je buiten omkleedt.

De tas vouwt uit tot een plat verschoningsmatje met een diameter van 1m om op te staan tijdens het verschonen, met trekkoordjes om de mat samen te binden tot een tas met handvatten om je natte uitrusting in op te bergen en netjes in te pakken.

Het kunstgras kan na gebruik worden schoongehouden met een simpele borstel en het hele aankleedkussen kan met de hand worden gewassen met wetsuit shampoo en te drogen worden gehangen!

DE DETAILS:

  • Stevig, volledig waterdicht aankleedkussen/badpakzak
  • Met een diameter van 1 meter kan deze worden opgevouwen tot een tas voor natte of gebruikte sportuitrusting (wetsuits enz.)
  • Kunstgras voering voor extra bescherming
  • Gemakkelijk schoon te borstelen
  • Ingebouwde handige handgrepen

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.