2024 Nookie Mens Softcore Long Sleeve Base Layer TH50 - Black / Lime

Nookie Mens Softcore Long Sleeve Base Layer

68,99 €
Kleur: Black / Lime
Vind uw maat

- Productinformatie

Year: 2024Model: TH50Kleur: Black / Lime

Gemaakt van 86% nylon en 14% spandex. De Softcore is de ultieme isolerende basislaag, perfect als basislaag of op zichzelf gedragen. Het biedt UPF 30 bescherming tegen de zon in een viervoudig rekbare stof voor een fantastische pasvorm. De pluizige geborstelde binnenkant biedt warmte, windbescherming, vochtafvoerende eigenschappen en klimaatbeheersing in de zachtste, meest comfortabele pasvorm die je ooit zult kopen.

De doelbewust gekozen stofmake-up biedt enorme voordelen ten opzichte van producten zoals Merino, omdat het veel sneller droogt en het Spandex-compressiepasvormsysteem veiligheid en vermoeidheidsweerstand kan toevoegen door spiertrillingen te beheersen en wordt verondersteld te helpen bij het herstel tussen activiteit. De nek is ook behoorlijk slim, hij is mooi hoog als een uitslagvest, maar zonder naad aan de voorkant om ongemakkelijke beperking rond de voorkant van je keel te voorkomen.

Ze zijn wasbaar in de machine en uitzonderlijk sneldrogend. In de hitte werken ze als uitslagvesten en bieden ze bescherming en in de kou houden ze je lekker warm.

KENMERKEN:

  • 4-way stretch voor ultieme mobiliteit en compressie
  • Zachte pluizige geborstelde voering voor warmte en thermische isolatie
  • UPF 30+ (Ultraviolet Protection Factor) zonbescherming
  • Anti-Chafe flatlock comfortabele naadplaatsing - geen onderarmnaden, geen neknaad aan de voorkant
  • 86% Nylon 14% Spandex om sneller te drogen en nauwer te passen dan Merino
  • Ultra warm sneldrogend, ideaal voor watersport
  • Hoge vochtafvoerende basislaag die actief vocht van het lichaam verwijdert en je droog houdt
  • Zeer ademend
  • Machinewasbaar voor gemakkelijk onderhoud

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.