2024 Nookie Evolution Dry Broek Met Stoffen Sokken Houtskool Grijs / Schaduw Zwart Tr30

Nookie Evolution Dry Broek Met Stoffen Sokken Houtskool Grijs / Schaduw Zwart

288,99 €
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: TR30Kleur: Charcoal Grey/Shadow Black

Droge kajakbroeken met technische specificaties en design en ontwikkeling in de kern, deze droge broeken zijn grondig getest en nu bewezen in het veld door een groot aantal gebruikers en buitenprofessionals over de vier hoeken van de wereld.

De Nookie EvoTX4 4-laags stof wordt geleverd in twee gewichten. Het zwaardere gewicht (500D nylon) is net zo sterk als Cordura en wordt gebruikt in alle gebieden met hoge slijtage. Nookie weet uit ervaring dat ze robuust moeten zijn in de stoel, knieën, buitenste enkelboeien en sokken. Beide gewichten van stof zijn duurzaam, waterdicht en ademend maar toch flexibel en comfortabel om te dragen met een duurzame waterafstotende coating.

De asymmetrische comfortabele stoffen sokken (ze passen op je linker- of rechtervoet), hebben minimale naden om ze langer mee te laten gaan. Draag ze met sokken erin als basislaag en schoenen over de bovenkant. De broek is gesneden met een anatomische pasvorm, perfect voor zeer actief gebruik of bij het kajakken of kanoën. De Nookie Evolution Dry-broek is ook verkrijgbaar met latex-enkelboeien als je geen zin hebt in de dry sock-optie.

De klassieke lange blindgestikte en gelijmde neopreen taille met haaienhuid mesh (om te voorkomen dat water je broek opzuigen), is gebruikt omdat Nookie het gevoel heeft dat dit de beste afdichting is voor je droge broek.

Ze zijn afgewerkt met retro-reflecterende details en slimme rode biesjes. Deze zijn een geweldige aanvulling op het Nookie-assortiment en zijn perfect voor wildwater-, meer- of estuariumreizen, kajakken op zee en algemene watersporten en professioneel gebruik.

  • Waterdichte en ademende 4-laags droge broek
  • 4-laags stof 160D nylon - flexibel en voelt zacht aan
  • Versterkte 4-laags stof 500D Nylon op gebieden met hoge slijtage
  • Hydrofoob en hydrofiel gecoat met duurzaam waterafstotend (DWR)
  • Anatomische dynamische snit voor actieve pasvorm
  • Asymmetrische stoffen sokken met minimale naden en overal 500D nylon
  • Lange neopreen heupbuis met wicking haaienhuid mesh
  • Duikkwaliteit waterdichte tape op alle naden
  • Lage aanpasbare klittenband buitenste manchetten
  • Retro-reflecterende details

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.