2024 Mystic Dames Dazzled 5/3mm Voorkant Dubele Ritssluiting Wetsuit 35000220093 - Black

Mystic Dames Dazzled 5/3mm Voorkant Dubele Ritssluiting Wetsuit

349,99 €294,99 €(bespaar 55,00 €)
Kleur: Black
Vind uw maat
Gratis standaardlevering
Ontvang een gratis Mystic Wetsuit Dry Bag bij aankoop van dit product (zolang de voorraad strekt).

- Productinformatie

Year: 2024Model: 35000220093Kleur: Black

De Dazzled is een van onze top wetsuits voor vrouwen. De Fox Fleece voering houdt je kern en bovenlichaam lekker warm. Dit pak is gemaakt met ons befaamde 100% M-Flex 2.0 neopreen. Een neopreen van hoge kwaliteit met superieure stretch. Alle naden zijn blind gestikt en de meest kwetsbare naden rond de taille zijn voorzien van kritische taping.

DE DETAILS:

  • Waterdichte stretch taping (50%): kritische zones - Op de kritische naden van het pak is een neopreen taping aangebracht. Dit voorkomt dat water door de naden op kritieke punten van het menselijk lichaam komt.
  • GBS (Glued Blind Stitch) - Stikmethode waarbij de panelen eerst aan elkaar worden gelijmd en dan slechts halverwege de stof worden gestikt in plaats van deze volledig te perforeren, waardoor de naden waterdicht zijn.
  • YKK Front-zip - Met een horizontale rits op de borst openen wetsuits met een Double Front-zip van bovenaf. Deze constructie zorgt voor een gemakkelijkere instap. Front-zip pakken hebben meer stretch in het rugpand waardoor je veel meer bewegingsvrijheid hebt.
  • Aquabarrier - Aquabarrier is een siliconenprint op het sleutelbeengebied van uw wetsuit. Deze vormt een barrière tussen de overlappende voorrits-panelen, zodat er geen water kan binnendringen.
  • Scheenbescherming - Een rail tegen je schenen is geen pretje, maar EVA-polstering in onze scheenbescherming verlaagt de impact van je board met een ton.
  • Enkelbanden met klittenbandsluiting (inbegrepen)
  • Sleutelzakje 2.0: sleutellus met minigesp - Een extern neopreen sleutelzakje handig geplaatst op het onderbeen van het pak. De standaard sleutellus is nu uitgerust met een mini-gesp om uw sleutel met gemak los te maken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat uw sleutel veilig binnenin zit.
  • Aquaflush - Uitgeveegd of gewoon nodig om te plassen? De geperforeerde neopreen patches op het onderbeen, die we graag Aquaflush noemen, zorgen ervoor dat alle vloeistoffen het pak gemakkelijk verlaten.

MATERIALEN:

  • M-Flex (100%) - Nu je hebt besloten dat je een kick krijgt van de kou en de wind, waarom dan niet upgraden naar M-Flex 100%? Het houdt je warm en biedt ook meer stretch. Maak je klaar voor je volgende stap en bereid je goed voor op de omstandigheden die je tegemoet gaat.
  • Fox fleece in borst, rug en onderlichaam - Grote lussen in de stof creëren een hoogpolige voering die lucht vasthoudt voor extra isolatie. Het houdt minder water vast waardoor de stof sneller droogt. Met zijn superieure stretch prestaties in alle richtingen is het super geschikt voor elk paneel in al onze pakken.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.