2022 Hyperlite Capitol Laars 22391705 - Zwart

Hyperlite Capitol Laars

435,99 €299,99 €(bespaar 136,00 €)
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Model: 22391705Kleur: Black

Het ontwerpen van de meest geavanceerde Fusion Plate wakeboardbinding was de drijvende kracht achter Hyperlite's nieuwe Capitol. Met een langere en meer ondersteunende manchet is de Capitol-binding perfect voor bootrijders die de voorkeur geven aan een meer opgesloten gevoel. Het interne enkelharnas zorgt voor een goede pasvorm met minimale hiellift en onze nieuwe RPU-paneelconstructie biedt extra structuur in een lichter totaalpakket. Pas de 3D Heat Moldable Pro Liner aan zodat deze perfect bij je voet past en geniet van het zachte gevoel van het nieuwe Capitol bindende krijt vol met schokbeschermingsfuncties.

KENMERKEN:

3-delige constructie - binnenzool voor comfort en ondersteuning van de voetboog / tussenzool voor bescherming tegen stoten en weerstand / buitenzool voor tractie en duurzaamheid.


Intern enkelharnas - Ingebouwd in het vetersysteem, biedt deze functie extra houvast bij de hiel om ongewenste lift te voorkomen.


Fusion Plate-systeem - De combinatie van de pasvorm en het profiel van een systeemschoen met de functionaliteit van een traditionele plaat was de drijvende kracht achter ons nieuwe Fusion-ontwerp. Nooit eerder is een echte schoenconstructie verwerkt in een plaatontwerp. De Fusion Plate combineert alle belangrijke ontwerpelementen van schoeisel, buitenzool, tussenzool en binnenzool met een duurzame en ondersteunende plaat. De combinatie van deze schoenkenmerken zorgt voor maximaal comfort, terwijl de plaat een sterke en ondersteunende verbinding met het bord oplevert.


3D Heat Moldable Pro Liner - Alle Fusion-plaatbindingen zijn voorzien van onze volledig duurzame en 3D-gevormde voeringconstructie.


Thermogevormde tong - Met behulp van warmte 3D-vormen we de tong naadloos passend bij de bovenkant van de voet en het onderste scheenbeen.


Aluminium montagesysteem - Versterkte stabiliteitsplaten met een in elkaar grijpend ontwerp met verhoogde tanden die de hiellift verminderen en uw verbinding verstevigen.


Universele 6" montagespreiding - Industriestandaard inzetpatroon - Past bij elk wakeboard dat tegenwoordig op de markt is.


HyperCush-binnenzool - Deze pluche binnenzool is anatomisch gevormd om maximale bescherming tegen stoten en een consistente respons voor de rijder te bieden.


Ondersteuningsniveau - Max - Materiaalkeuzetechniek om solide ondersteuning en gevoel te behouden.


Bewegingsbereik - midden - Ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar solide ondersteuning en controle.


Vetersluiting - Dual - Bovenste en onderste vetersluitingen zorgen voor verstelbaarheid en maatwerk.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.