2022 Huub Heren Ali Agilis Triathlon Wetsuit + Tt Bag Fre35g - Goud

Huub Heren Ali Agilis Triathlon Wetsuit + Tt Bag - Goud

769,67 €
Kleur: Gold
Vind uw maat
 • Mens Wetsuit Size:
 • XL
Levertijd 4-6 dagenFree Standard Delivery

- Productinformatie

Year: 2022Model: FRE35GKleur: Gold

HET ULTIEME WETSUIT VOOR ELITE PRESTATIES

Sommige dingen kun je niet beter maken (voorlopig tenminste)! Olympisch gouden en zilveren medaillewinnaars Alistair en Jonny Brownlee daagden ons uit om het Agilis-wetsuit te maken met twee eenvoudige doelen.

De Brownlees wilden in staat zijn om:

 1. Zwem alsof ze geen wetsuit dragen gedurende de volledige slagcyclus.
 2. Haal hun heupen en benen zo hoog mogelijk en houd ze daar.

Het is nu het derde jaar sinds de introductie van het wetsuit, en het zou een vrij standaard jaar worden tot 2020 en Covid-19 maakte van 2021 een Olympisch jaar. We wilden de prestaties van Ali en Jonny tijdens de laatste twee Olympische Spelen vieren met deze Limited Edition Brownlee Agilis Wetsuits.

De pakken vertegenwoordigen de kleur van de medailles gewonnen door Alistair en Jonny in de Olympische triatlons van Londen in 2012 en 2016 in Rio. We zijn trots op onze samenwerking met de Brownless, en onze Limited Edition Gold Agilis en Silver & Bronze Agilis zijn een eerbetoon aan de gouden medailles van Alistair en de zilveren en bronzen medaille van Jonny. Beperkt tot 500 stuks van elk pak, maar met dezelfde hoogwaardige prestaties, hydrodynamische kennis en bekwaam ontwerp.

Geleverd in een Limited Edition TT Bag

Omdat dit een exclusieve collector's edition is, wordt het Agilis Wetsuit netjes verpakt geleverd in een bijpassende versie van de TT Bag, passend bij je gouden of zilveren en bronzen Agilis. De premium TT Bag (Transition Three) van HUUB heeft een vak voor alles wat je maar kunt bedenken, of het nu een racedag of een trainingsdag is, in het zwembad of op het circuit, de enorme inhoud van 40 liter van de TT-tas kan het aan.

+43?

Nieuwe drijfmaterialen zorgen voor een nooit eerder geziene beenlift en drijfvermogen van het onderlichaam binnen de wettelijke regels. HUUB's exclusieve +43? drijfschuim biedt 43% meer drijfvermogen dan standaard neopreen. Doorgaans voegen wetsuitbedrijven extra drijfvermogen toe aan de dijen en heupen, maar bij dit pak gaat het +43?-materiaal voorbij het centrum van het drijfvermogen voor maximale beenlift.

Dankzij de input van Alistair, Jonny en professor Huub Toussaint kunnen we nu met vertrouwen zeggen dat er geen sneller wetsuit is. Dit is waar de triatleet op heeft gewacht, een compromisloos pak voor de racedag. Alistair en Jonny zullen hun prestaties voor niets opofferen, dus het zal geen verrassing zijn dat ze zich niet zullen wenden tot een pak tenzij het ECHT het allerbeste is waar ze ooit in hebben gezwommen.

Het ontvangen van dat soort feedback van de broers is iets dat niet haalbaar is zonder enorme kennis en een geweldige bron van input. Dit pak is echt een prachtig stuk uitrusting om in te zwemmen. Eenvoudig maar ongelooflijk effectief boordevol technologieën die je niet kunt zien, maar zoals we zeggen, "het is wat je niet ziet dat je sneller maakt."

Belangrijkste kenmerken:

  • Arms Neutral? exclusieve en gepatenteerde technologie die een totaal ongeëvenaarde en ongeëvenaarde Rotational Freedom? levert.
  • HUUB's exclusieve +43? drijfschuim levert 43% meer drijfvermogen dan standaard neopreen.
  • Ontworpen met de uitgebreide input van de Brownlee-broers.
  • Neopreen van de hoogste kwaliteit.
  • Breakaway Zipper voor de snelste overgangen.
  • Geperste nekrand voor comfort.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 90 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Carte Bancaire, JCB, iDeal, Sofort, Bank Transfer, PayPal & Amazon Pay

+ Buying guides

+ Meer info

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.