2022 Huub Dames Aura 2 Wetsuit AUR233S - Purple

Huub Dames Aura 2 Wetsuit

549,99 €384,99 €(bespaar 165,00 €)
Vind uw maat
  • Womens Wetsuit Size:
  • S
  • M
  • ML
  • L
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Model: AUR233SKleur: Purple

De keuze voor 's werelds elite vrouwen.

Het werd hoog tijd dat het vrouwelijke wetsuit meer was dan een gebeeldhouwd herenpak, ontworpen met rondingen en patronen die gewoon passen bij de vrouwelijke vorm. We hebben de tijd genomen om verder te kijken naar de behoeften van de vrouwelijke atleet bij het zwemmen.

Dames, jullie zijn anders. We weten dat je slimmer, intelligenter en zorgzamer bent dan je medemensen. Maar we merkten ook een paar andere verschillen op: je hebt minder dichte spieren, je hebt veel minder neiging tot een beenzakkende zwemstijl en je hebt zeker niet die meer superheldenachtige pakken nodig.

Dankzij het unieke drijfvermogen van het HUUB Aura-wetsuit kan de zwemmer een effectieve trap- en waterlijnpositie behouden, ontworpen om de stroom rond het lichaam te maximaliseren en de zwemsnelheid te verbeteren door het lichaam niet te hoog uit het water te tillen.

KENMERKEN:

  • Arms Neutral exclusieve en gepatenteerde technologie die een totaal ongeëvenaarde en ongeëvenaarde rotatievrijheid biedt.
  • Neopreen van de hoogste kwaliteit.
  • Breakaway Zipper voor de snelste overgangen.
  • Geperste nekrand voor comfort.
  • Uniek drijfprofiel voor dames.
  • Gekozen en verfijnd door de snelste zwemmers in triatlon.

We stelden de vragen en testten om te ontdekken dat een wetsuit voor dames meer moet zijn dan een opnieuw gevormd wetsuit voor heren.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info


Meer Zoals Dit


Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.