2024 Fanatic Fly Air Pocket 10'4 Sup Pakket - Board, Tas, Pomp & Pure Paddle 13200-1761

Fanatic Fly Air Pocket 10'4 Sup Pakket

734,99 €589,99 €(bespaar 145,00 €)
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 13200-1761

De Fly Air Pocket Edition is een ultra reisvriendelijke all-round SUP, gebouwd in een sterke maar lichte constructie die het mogelijk maakt om hem te verpakken in een rugzak die de helft kleiner is dan een gewone iSUP.

Met een dunnere dekpad en sterke maar flexibele constructie kan de Pocket Edition worden opgerold en verpakt in een veel smallere tas, waardoor hij extreem gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is. Gebaseerd op de zeer veelzijdige vorm van onze Fly 10'4'', zit de klassieke longboard vorm boordevol volume - biedt veilig, stabiel peddelen en superglide - wat het de perfecte instap-SUP maakt.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

  • Fanatic Fly Air Pocket Board
  • Fanatic Pure peddel
  • Fanatic SUP Draagtas
  • Fanatic SUP Pomp
  • Leiband

DE DETAILS:

  • Extreem draagbaar - de helft kleiner dan een gewone iSUP - de ultieme reisgenoot.
  • All-round ontwerp - geweldig voor beginners en gevorderden, van vlak water tot kleine golven - gebaseerd op onze populaire Fly Air 10'4''.
  • Click vinnen - worden geleverd met twee 4,5'' Click vinnen - geen gereedschap nodig - passen en verwijderen in seconden.
  • Verlaagd dekzeil - verlaagd dekzeil in het staande gedeelte om het inpakken te vergemakkelijken.
  • Deknet - geďntegreerd deknet om bagage aan te bevestigen.

SPECS:

  • Inhoud: 284L
  • Breedte: 33"
  • Lengte: 10'4
  • Dikte: 5.5"
  • Gewicht rijder: Tot 85 kg

MICRO TECHNOLOGIE

Onze nieuwe Micro-technologie biedt een vederlichte en hoogwaardige constructie die kan worden opgerold en verpakt in een rugzak die half zo breed is als een standaard iSUP-pakket. De kleinere pad en ons dubbele Click Fin systeem maken het mogelijk om een iSUP van normale grootte in te pakken in een minimale ruimte.

Opblaasbare SUP's zijn ontworpen om zorgeloos te zijn, maar zoals alles hebben ze af en toe wat onderhoud nodig. We hebben een handige blog samengesteld over algemeen SUP-onderhoud waarin de basisprincipes worden behandeld die je moet weten om je SUP gebruiksklaar te houden! Lees hier hoe je het meeste uit je SUP haalt.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.