2023 Zone3 Swim 28l Dry Bag Sleepdrijver Sa18sbdb - Hi-vis Roze

ZONE3 Swim 28l Dry Bag Sleepdrijver

45,00 €24,99 €(bespaar 20,01 €)
Kleur: Hi-vis Pink

- Productinformatie

Model: SA18SBDBKleur: Hi-vis Pink

Ontdek hier de WSO Zwemgidsen

Wat maakt dit product anders

  • Ontworpen voor veiligheid en opslag tijdens het buiten zwemmen.
  • In de goed zichtbare tas van 28 liter kun je een groot aantal producten opbergen en hij drijft naast je tijdens het zwemmen.
  • Perfect voor onderweg.
  • Verstelbare heupriem

Deze felgekleurde opblaasbare droogzak is ideaal om je uitrusting in op te bergen terwijl je zwemt en om te gebruiken als opblaasbare boei voor betere zichtbaarheid in open water. Sinds de lancering heeft het product een groot aantal fantastische klantbeoordelingen ontvangen en is het erg populair geworden onder openwaterzwemmers over de hele wereld.

Het product is ook populair geworden bij Swim-Run atleten die als onderdeel van hun training afwisselend in open water willen zwemmen en hardlopen.

De Zone3 droge zak heeft dubbele luchtkamers die worden opgeblazen zodra de zak gevuld is met trainingsspullen. De opblaaskamers zijn gescheiden van het opberggedeelte en bieden dus meer drijfvermogen dan een gewone droge zak.

De verstelbare dubbele riem zit stevig om het middel van de zwemmer en de riem zorgt ervoor dat het product buiten het slagbereik blijft tijdens het zwemmen.

De 28L tas is een echte aanrader voor alle openwaterzwemmers die hun kit/spullen mee moeten nemen tijdens het zwemmen, of voor iedereen die extra zichtbaarheid wil tijdens het zwemmen in open water.

Wanneer de tas plat ligt meet de binnenkant van de tas 50cm x 35cm en heeft een inhoud van 28 liter, waardoor er genoeg ruimte is voor droge kleren, handdoek, slippers enz.

Deze tas is verkrijgbaar in High Vis Orange en Pink. Er is ook de On-The-Go boei optie die toegang geeft tot belangrijke producten terwijl je in het water bent en de Hydration boei compleet met bladder pack om je te helpen gehydrateerd te blijven tijdens het zwemmen.


INSTRUCTIES VOOR HET GEBRUIK VAN DE ZONE3 DRY BAG

  • Zorg ervoor dat de zak volledig leeg is voor gebruik.
  • Vul de zak met de gewenste uitrusting
  • Rol over de bovenkant tot je bij het 'Opvouwbare gedeelte' komt
  • Vouw de twee uiteinden bovenaan om en klem ze aan elkaar
  • Blaas op met het mondstuk aan elke kant
  • Maak de riem vast aan de clip bovenaan de tas en rijg hem erdoorheen
  • Maak tot slot de tailleband vast.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.