2024 Zhik Superwarm X Skiff 3/2mm Long John Wetsuit GREY SKF1170

Zhik Superwarm X Skiff 3/2mm Long John Wetsuit

379,95 €265,95 €(bespaar 114,00 €)
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: SKF1170Kleur: Grey

Zhik Superwarm X Skiff 3 / 2mm lange John wetsuit

Het Superwarm® X-assortiment bevat onze nieuwste materiaal- en wetsuit-technologieën om onze meest duurzame, flexibele en warmste pakken ooit te produceren.

Het Superwarm® super stretch neopreen bevat onze verbeterde vochtafvoerende Hydrobase® lambrisering en sneldrogende binnenvoering, die extreme thermische isolatie biedt, met meerdere diktes over het hele lichaam om beweging, flexibiliteit en warmte te maximaliseren. Alle naden zijn gelijmd en blind gestikt met toevoeging van een zeer rekbare, ultradunne neopreen tape op kritieke plaatsen voor verbeterde duurzaamheid en waterdichtheid. Het Zhiktex ? II-materiaal in de knie en het zitvlak heeft een zeer slijtvaste 3D-gebreide constructie, die een hoge mate van duurzaamheid biedt met behoud van flexibiliteit. ZiBand® beenafdichtingen bieden bescherming tegen waterspetters en zorgen voor een afgesloten verbinding met je laarzen. De gepatenteerde Loo Rip ? -constructie voorkomt koude opvliegers en waterophoping in het pak.

De X-reeks wetsuits is het toppunt van prestaties. Ontworpen volgens de hoogste normen en boordevol functies die nodig zijn voor comfort, warmte en gemak. Het is de ultieme keuze voor topsporters die de beste uitrusting willen.

Kenmerken

  • 3 MM THERMISCHE ISOLERENDE NEOPREEN: Biedt ongeëvenaarde warmte voor de koudste omstandigheden.
  • 4-WEG SUPER STRETCH: overal neopreen en nylon voor hoge wendbaarheid
  • 3D BODY MAPPED FIT: Betekent dat je de meest comfortabele pasvorm krijgt
  • SNEL DROGEN HYDROBASE® BINNEN: Zachte comfortabele binnenkant die vocht afvoert
  • ZHIKTEX ? II SUPERIEURE Slijtvastheid: panelen aan de achterkant en knieën zorgen voor super duurzaamheid in gebieden met veel slijtage
  • LIJMEN & BLIND STEKEN & NAAD VERZEGELDE NAADEN: Voor volledige waterdichte bescherming
  • ZIBAND® LEG SEALS: Siliconen banding zorgt voor een strakke afdichting om het wegspoelen van water te voorkomen
  • WATERDICHTE LOO RIP: Biedt gepatenteerde gemakkelijke toegangsverlichting
  • GEMAKKELIJKE TOEGANG ZIJ-BEENZAK: Hiermee kunt u kleine voorwerpen veilig opbergen in een laag profielzakje

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.