2024 Xcel Heren Comp 4/3mm Borst Ritssluiting Wetsuit MN43ZXC0B - Black

Xcel Heren Comp 4/3mm Borst Ritssluiting Wetsuit

279,95 €
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: MN43ZXC0BKleur: Black
Warmth
Stretch

Het Comp-model is het best verkochte pak van Xcel vanwege de lichtgewicht flex, de geweldige look, het gevoel en het betaalbare prijskaartje.

Xcel gebruikt groenere producttechnologieën bij de constructie van dit wetsuit. In het neopreen worden petrochemische stoffen vervangen door kalksteen uit de grond. Bij dope-dying worden verfpigmenten in een gesmolten oplossing gebracht om kleuren te produceren die waterverbruik, vervuiling en energie besparen. Lijm op waterbasis elimineert de schadelijke, vluchtige organische stoffen die in de lucht vrijkomen en vele andere eco-initiatieven die worden gebruikt om de impact van Xcel op het milieu te minimaliseren.

De Comp heeft een waterdichte rits met een popper en trekkoord. Een technische pasvorm verwijst naar de ergonomische vorm zoals voorgebogen knieën die overeenkomen met de natuurlijke positie van het lichaam om vermoeidheid te verminderen. De Comp is drievoudig gelijmd en blind gestikt met kritische taping op stresspunten. De voering is een pluche, Thermo Lite Infrared textiel dat zacht is tegen je huid en zeer warm.

Als je er goed uit wilt zien en je geweldig wilt voelen in je wetsuit zonder de bank te breken, dan is de Xcel Comp iets voor jou.

MATERIAAL

  • NIEUW PLUCHE THERMO LITE INFRAROOD BORST TOT KNIE
  • 100% ULTRA FLEX NANOPREEN LITE
  • JAPANSE KALKSTEEN
  • GLIDE SKIN KRAAG
  • DOPE-DYE GARN

DESIGN

  • WATERDICHTE RITS
  • ONTWORPEN PASVORMSYSTEEM
  • VOOR- EN ACHTERPANDUIT ÉÉN STUK

CONSTRUCTIE

  • DRIEVOUDIG GELIJMDE EN BLIND GESTIKTE NADEN
  • VERSTERKTE FUSIONX GETAPETE STRESSPUNTEN
  • LIJM OP WATERBASIS

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.