2024 Red Paddle Co Originele Geïsoleerde Drinkfles 002-010-000-0002

Red Paddle Co Originele Geïsoleerde Drinkfles

31,95 €
Kleur: Silver

- Productinformatie

Year: 2024Model: 002-010-000-0002Kleur: Silver

24 uur koud, 12 uur warm

Nooit meer een plastic fles met u meenemen - gebruik deze hoogwaardige, super geïsoleerde roestvrijstalen fles van roestvrij staal (die niet zal corroderen zoals anderen) om gehydrateerd te blijven terwijl u op het water bent.

Plastic vervuiling in onze zeeën is een steeds groter probleem, maar we weten hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven, zowel op als naast het water, wat ons leidde tot de ontwikkeling van deze geweldige fles. Het gebruik van roestvrij staal van hoge kwaliteit betekent dat het niet corrodeert zoals andere flessen met metalen flessen, waardoor de levensduur van uw fles wordt verlengd.

De fles wordt standaard geleverd met een kantine en een sportmuts, zodat u kunt genieten van warme of koude dranken.

Met een capaciteit van 750 ml kunt u 3 kopjes van uw favoriete koffie meenemen of genieten van een koel glas wijn zodra u uw bestemming hebt bereikt. De fles is ontworpen om op maat te passen in de zijvakken van onze maaidekzak of u kunt aan uw plank bevestigen met behulp van een karabijnhaak.

Help ons de hoeveelheid plastic die onze oceanen binnenkomt te verminderen door nooit meer een plastic fles mee te nemen op het water.

  • Superisolerende dubbelwandige constructie : de constructie met dubbele wand creëert een vacuüm tussen de buitenomgeving en de binnenvloeistof, waardoor koude dranken gedurende 24 uur koud blijven en warme dranken 12 uur lang warm zonder externe condensatie.
  • Blijf warm met warme dranken onderweg: met de kantinedop kunt u uw favoriete warme drank of soep meenemen op elk avontuur.
  • Drinken met één hand: de bevestiging van de sportdop maakt gemakkelijk drinken mogelijk terwijl u onderweg bent.
  • Eenvoudig te bevestigen: bevestig uw fles aan uw bord, dekzak of koeltas met een karabijnhaak zodat deze niet verdwaalt wanneer u op het water bent.
  • Comfortabel rubberen mondstuk (Sports Cap): Gemakkelijk te gebruiken en voorkomt lekkage.
  • Grote inhoud van 750 ml / 25 oz: groot genoeg om 3 kopjes koffie of een hele fles wijn te drinken!

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.