2021 Red Paddle Co Origineel Boardjack

Red Paddle Co Origineel Boardjack

69,95 €64,99 €(bespaar 7%)

- Productinformatie

Model: RPCOBJKleur: Grey
Bescherm uw boord en boot aan boord

Het perfecte accessoire als je van plan bent je board opgeblazen te houden op het dek van je boot. Het fungeert als een UV-schild om die kleuren er fris uit te laten zien en om je board en boot te beschermen tegen de dagelijkse sleur van het zeilen.
Een opblaasbare sup is een fantastisch accessoire voor elke boot, maar we ontdekten dat veel mensen hun boards opgeblazen wilden houden aan dek. Hoewel ze waanzinnig duurzaam zijn, hebben we, om slijtage en UV-schade aan boord te minimaliseren, een boardsok gemaakt om je trots en plezier in perfecte staat te houden, ongeacht hoe lang je op zee bent.

Daisy chain-singels langs de rail maken het gemakkelijk om het bord aan de reling te bevestigen en de staartopening in combinatie met ons UPF 50+ 4-way stretchmateriaal maakt het aantrekken van de sok een fluitje van een cent, ongeacht hoeveel ruimte je aan dek hebt. Om de kans op slijtage te verminderen, zijn gebieden met hoge impact, zoals de neus- en vinopeningen, versterkt.

Ook een geweldige manier om je board te beschermen als je je board opgeblazen op een imperiaal wilt laten liggen of terwijl je hem opbergt.

Verkrijgbaar in twee maten:

Ride 10'7 ": past op 10'6" Ride; 10'7 "Wind; 10'7" Windsurf; 10'8 "Ride & 10'8" Actief

Sport 11'1 ": past op 11'0" Sport en 11'3 "Sport
Deze boardcover is geschikt voor boards uit de Ride range 2020 en eerder, voorzien van het three-fin systeem. Deze boardcover past niet op 2021 Ride boards met een two-fin setup.

Houd er rekening mee dat hoewel de Board Jacket de effecten van verkleuring van je board door zonlicht zal verminderen, we het niet aanraden opgeblazen boards voor langere tijd in hoge temperaturen en direct zonlicht te laten liggen.
  • Daisy Chain Rail Webbing - Biedt veilige bevestigingspunten voor opslag op het dek of op een imperiaal
  • Sneldrogende, ademende stof -Laat vocht naar buiten om schimmelvorming te voorkomen
  • UV-bestendig materiaal - UPF 50+ stof vermindert verkleuring in vergelijking met direct zonlicht, waardoor je board er langer als nieuw uitziet
  • Easy Wide Access YKK-ritssluiting - Vereenvoudigt het aan- en uittrekken van de board-sok
  • Dikke, duurzame YKK-ritssluiting met handgreep - Handgreep maakt het aantrekken van de sok snel en gemakkelijk, terwijl de dikke YKK-ritssluiting vastlopen vermindert
  • Versterkte neus- en vingleuven - Vermindert slijtage op stresspunten
  • 4-way stretchstof - Zorgt voor een goede pasvorm, maar maakt rek mogelijk tijdens het aantrekken

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.