2024 Red Paddle Co Deluxe Badstof Poncho Voor Verwisselen Van Badjas - Navy

Red Paddle Co Deluxe Badstof Poncho Voor Verwisselen Van Badjas

60,95 €
Kleur: Navy
Levering in 5-7 werkdagen

- Productinformatie

Year: 2024Model: 002-009-006-004Kleur: Navy

Zeg vaarwel tegen die lastige omkleedmomenten in de parkeergarage met onze luxe badjas. Superzacht en warm met een ontwerp om ervoor te zorgen dat je bescheidenheid altijd wordt beschermd; het ultieme accessoire om te verschonen voor of na het op het water gaan.

Veel strandbezoekers hebben de onhandigheid ervaren van het proberen om natte badkleding of wetsuits uit te trekken, hetzij op de parkeerplaats of op het strand. Met een traditionele handdoek kan dit een paar gęnante momenten met zich meebrengen.Daarom heeft Red Paddle deze geweldige badjas ontwikkeld om het leven gemakkelijker te maken.

Het bespaart niet alleen enige verlegenheid, maar de superzachte, warme, katoenen stof zorgt ervoor dat je in een oogwenk droog en warm blijft. De mouwen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je bescheidenheid intact blijft, maar zitten niet in de weg bij het omkleden.

  • Medium: aanbevolen voor 5'1 "-5'10" (155 cm - 178 cm)
  • Groot: aanbevolen voor 5'11 "- 6'5" (179 cm - 195 cm)

Specificaties:

  1. Zwaar gewicht 430 g / m2 100% katoen: absorberende luxe katoenen badstof droogt je snel
  2. Vermijd blootstelling met mouwen en royale maten: groot genoeg om uw armen gemakkelijk naar binnen te krijgen zonder uzelf te bloot te stellen terwijl u zich omkleedt.
  3. Grote zakken: houd uw handen warm en uit de wind
  4. Capuchon met trekkoord: Bescherm uzelf tegen de elementen wanneer de wind begint te waaien

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.