O'Nill Heren Epic 5/4mm Wetsuit Met Chest Zip - Zwart

Model: 5370Kleur: Black

De Epic heeft veel van dezelfde geweldige functies als O'Neill high-end wetsuits, inclusief 100% UltraFlex neopreen, dubbele afdichting neksluiting, LSD (lumbaal naadloos ontwerp) en opnieuw ontworpen verborgen verdekte rits. Schone graphics en scherpe stijllijnen maken van de Epic de beste waarde in de branche .

 • 100% UltraFlex DS neopreen: Hoogwaardig super-stretch neopreen met een duurzame buitenlaag die bestand is tegen klittenbandtrekkingen en haken en ogen. Rekfactor: 150%
 • Gelijmde en geblindeerde naadconstructie: de blindsteeknaad heeft de toepasselijke naam omdat het stiksel slechts gedeeltelijk door het neopreen gaat. Als een pak blind wordt gestikt, wordt het ook verlijmd zodat er geen lekkage door de naden is. Gelijmde en blind gestikte constructie zorgt voor een waterdichte naad. Een blindgestikt pak wordt ook afgeplakt op alle gebieden van overmatige stress. De exclusieve blindsteek van O'Neill is de Flexloc-steek die sterker en flexibeler is dan de traditionele blindsteek en elimineert het losraken van de naad. O'Neill's beproefde GBS-gelijmde en blindgestikte naad Is gedeeltelijk dubbel gestikt door het oppervlak en drievoudig gelijmd om een waterdichte naad te creëren. Als de draad breekt, lekt de naad niet.
 • FUZE entry-systeem: O'Neill's exclusieve FUZE (Front Upper Zip Entry) -systeem biedt een fris alternatief. Gebruikmakend van dezelfde vrij zwevende ritssluitingstechnologie als onze gepatenteerde ZEN ZIP-sluiting. De FUZE-sluiting houdt je droog en biedt onbeperkte flexibiliteit.
 • Dubbele superseal nek: een heerlijk warm tweelaags ontwerp met een 360? gladde binnenvoering van de huid, brede verstelbaarheid en een veilige vergrendeling. Volledig verstelbaar en waterdicht.
 • Strategische naadloze paddle-zones: een ergonomisch, naadloos onder mouwpaneel dat onbeperkte bewegingen mogelijk maakt en uitslag elimineert. Flexibel en uniek ontwerp dat minimale naadplaatsing gebruikt voor comfort.
 • Krypto-kniebeschermer: slijtvast, zeer rekbaar neopreenpaneel met ergonomische vormgeving voor comfortabele duurzaamheid. Flexibel en uniek ontwerp maakt gebruik van en verlengde kniebeschermer voor extra duurzaamheid.
 • Extern sleutelvak met lus: slijtvast, zeer rekbaar neopreenpaneel met ergonomische vormgeving voor comfortabele duurzaamheid. Gelegen langs de onderbeenlengte. Gemaakt met Fluid Seam Weld en UltraFlex DS neopreen, dit sleutelvak heeft extra sterkte, gemakkelijke toegang en volledig veilig.

Merken: ONeill

Productaanbod: O'Neill Epic Wetsuits

Standaard Levering

6,95 € of GRATIS bij aankopen van meer dan 99 €.

 • Levering tussen 5-8 werkdagen.
 • Bestellingen worden rechtstreeks vanuit ons EU-magazijn verzonden, ondersteund door ons magazijn in het VK.
 • Levering in samenwerking met UPS en Royal Mail.

Bestellingen die op zaterdag, zondag en feestdagen geplaatst zijn, worden normaal gesproken de volgende werkdag verzonden. Onvoorziene weersomstandigheden kunnen onvoorziene vertragingen veroorzaken. Traceergegevens zijn soms niet beschikbaar voor sommige bestellingen.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.


Snelle Links

Internationale verzendkosten
Restituties en garantie
Retourneren
FAQ
Neem contact op

Retours

 • Gelieve het item binnen de 60 dagens na aankoop ongebruik en in de originele verpakking terug te sturen.

Dringende vervangingen

Indien een vervanging dringend is, is de snelste oplossing het item opnieuw online te bestellen en daarna het bestaande item terug te sturen voor terugbetaling. Voor retours die buiten deze criteria vallen, kunt u bellen naar onze klantendienst op het nummer 0044 1702 295678 of via e-mail op [email protected]

Terugbetalingen

Producten die binnen onze 60 dagen retourbeleid worden teruggestuurd, worden geinspecteerd en terugbetalingen zullen op de dag van aankoop worden uitgevoerd. Leverkosten zullen niet worden terugbetaald, in navolging van de The Consumer Contracts Regulations wet van 2013 (die de UK Distance Selling Regulations vervangt). Klik hier voor meer details.

Klant kocht ook

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.