O'NEILL Psycho Tech 5mm Neopreen Laarzen Met Splitten Zwart

Model: 5376Kleur: Black

O'Neill Neopreen Laarzen Psycho Tech 5mm splitneus

De O'Neill-bootlijn blijft indruk maken op en reflecteert de vakkundig ontworpen functies en aandacht voor detail die u van O'Neill mag verwachten.

 • 5mm
 • Minimale naad deisgn
 • TB3 & TB3X getapete interne naden
 • Buitenkant van lasnaad
 • Boogriem
 • Heel Pull
 • Split teen

Technobutter 3 neopreen

O'Neill's exclusieve nieuwe voorgerekte neopreen met vederlicht, ENVY schuimrubberen kern. Ultiem, flexibiliteit, warmte en comfort. Duurzaam Gebouwd.

Lasnaad met enkele vloeistof

O'NEILL'S EXTERIEUR VLOEIBARE NAADLAS is een revolutionaire naadconstructie die gebruik maakt van een niet-schurende hoogwaardige, op siliconen gebaseerde urethaan die in vloeibare vorm wordt aangebracht op buiten een gelijmde en blindgestikte naad die water volledig blokkeert zonder de flexibiliteit te beperken.

Merken: ONeill

Productaanbod: O'Neill Psycho wetsuits

Standaard Levering

6,95 € of GRATIS bij aankopen van meer dan 99 €.

 • Levering tussen 5-8 werkdagen.
 • Bestellingen worden rechtstreeks vanuit ons EU-magazijn verzonden, ondersteund door ons magazijn in het VK.
 • Levering in samenwerking met UPS en Royal Mail.

Bestellingen die op zaterdag, zondag en feestdagen geplaatst zijn, worden normaal gesproken de volgende werkdag verzonden. Onvoorziene weersomstandigheden kunnen onvoorziene vertragingen veroorzaken. Traceergegevens zijn soms niet beschikbaar voor sommige bestellingen.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.


Snelle Links

Internationale verzendkosten
Restituties en garantie
Retourneren
FAQ
Neem contact op

Retours

 • Gelieve het item binnen de 60 dagens na aankoop ongebruik en in de originele verpakking terug te sturen.

Dringende vervangingen

Indien een vervanging dringend is, is de snelste oplossing het item opnieuw online te bestellen en daarna het bestaande item terug te sturen voor terugbetaling. Voor retours die buiten deze criteria vallen, kunt u bellen naar onze klantendienst op het nummer 0044 1702 295678 of via e-mail op [email protected]

Terugbetalingen

Producten die binnen onze 60 dagen retourbeleid worden teruggestuurd, worden geinspecteerd en terugbetalingen zullen op de dag van aankoop worden uitgevoerd. Leverkosten zullen niet worden terugbetaald, in navolging van de The Consumer Contracts Regulations wet van 2013 (die de UK Distance Selling Regulations vervangt). Klik hier voor meer details.

Klant kocht ook

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.