Northcore Bike Carry Rack Noco65 2019

Northcore Bike Carry Rack 2019

124,99 €
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: NOCO65

Northcore Surfboard fietsendrager

Het Northcore "Lowrider" universeel fit fiets surfboard draagrek is een gepoedercoat aluminium frame dat past op elke standaard stoelsteel vermijdt krassen op het verfwerk en het maakt het universeel geschikt voor de meeste fietsen, inclusief mountainbikes, beach cruisers, full suspension fietsen enz. .

Het 'Lowrider' aluminium frame is bedekt met dik EVA-schuim op de punten waar de surfplank rust tijdens transport en waardoor schade wordt voorkomen. Het bord wordt vervolgens beveiligd door twee geďntegreerde bungee-koorden die het op zijn plaats houden. De "Lowrider" kan gemakkelijk surfboards dragen met een maximale lengte van 8'0 met elke standaard bordbreedte en -dikte.

Het rek is eenvoudig te installeren en omdat het in secties is gebouwd, kan het worden opgemaakt voor snelle en gemakkelijke opslag wanneer het niet in gebruik is. De Lowrider is een geweldig pakket voor elke surfer die dicht bij het strand woont of op reis is. Het is milieuvriendelijk, licht (slechts 1,4 kg!) En bespaart parkeerkosten!

Kenmerken:

  • Universele pasvorm voor de meeste fietsen, inclusief mountainbikes
  • Hecht aan de steel van de zitting (25 mm tot 32 mm)
  • Poedercoating om roest te voorkomen
  • Ontworpen voor de meeste surfplankmaten tot 8'0
  • Sterk, duurzaam, praktisch ontwerp dat uw fietsframe niet beschadigt

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.