2024 Northcore Beach Basha Pro 4 Seizoenen Wisselend Robe Noco24j - Blauw

Northcore Beach Basha Pro 4 Seizoenen Wisselend Robe

165,99 €119,99 €(bespaar 46,00 €)
Kleur: Blue
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: NOCO24JKleur: Blue

Elke badjas die je ooit nodig zult hebben - 4 seizoenen, 2 lagen, 1 essentiële kit.

Het concept van de kamerjas is omarmd door surfers en buitensporters over de hele wereld en daar is een goede reden voor. Het is een van de nuttigste spullen die je ooit zult bezitten en de Northcore Beach Basha is een van de beste voorbeelden op de markt.

DE DETAILS:

  • Dubbellaags converteerbare vier seizoenen badjas
  • Zware buitenkant met aansluitende 380gsm 100% katoenen binnenkant
  • Fleece gevoerde thermische zakken in de buitenste laag
  • Binnenlaag kan dienen als strandlaken
  • Zware plastic ritsen
  • IP geregistreerd ontwerp
  • Lengte 120cm, armlengte 183cm, taille 84cm

Soms moet een badjas maximale bescherming bieden tegen de elementen en extra warmte tijdens surfcontroles op koude of regenachtige dagen. Daarom hebben we een uniek, gepatenteerd ontwerp gemaakt dat we Beach Basha Pro hebben genoemd.

Onze 380 grams 100% katoenen Beach Basha badjas biedt optimale droogprestaties en privacy bij het omkleden. Bovendien bieden de thermische eigenschappen van het dikke materiaal isolatie tegen de kou. De Beach Basha Pro voegt nog meer veelzijdigheid en bescherming toe door een extra laag van een weerbestendige buitenschaal. De buitenkant wordt slim aan de binnenste badjas geritst, zodat er een stevige, functionele en converteerbare badjas ontstaat. De Beach Basha Pro kan niet alleen als complete set in de herfst/winter worden gedragen als het weer of de omstandigheden daarom vragen, maar kan ook worden omgebouwd. Het is mogelijk om de binnenlaag alleen in de lente/zomer te gebruiken als badjas en zelfs als strandlaken, omdat deze kan worden opengeritst tot een handdoek.

Het sterke polyester buitenmateriaal heeft een indrukwekkende waterdichtheid van 5000mm en een ademend vermogen of MVTR (Moisture Vapour Transmission Rate) van 5000g. Wind en buien worden dus tegengehouden, terwijl vocht op de binnenlaag door de buitenkant kan ademen.

Elke laag heeft een zware dubbele plastic rits die elke laag afzonderlijk kan dichtritsen of aan elkaar kan worden geritst tot één badjas. Om de twee lagen verder in één geheel te integreren, zijn de capuchon en de polsen voorzien van klittenband om een goede pasvorm te garanderen.

Voor het omkleden hebben de binnenste armsgaten een brede opening zodat de armen naar binnen kunnen worden getrokken voor privacy, er zijn met fleece gevoerde zakken om de handen warm te houden, de capuchon heeft drie panelen voor een ergonomische pasvorm, dus geweldig op koude of winderige dagen. De Beach Basha Pro is een unisex kledingstuk verkrijgbaar in twee maten. Small/med die de meeste mensen past van jonge tieners tot kortere volwassenen en de large/extra large die de meeste langere volwassenen past.

De Beach Basha Pro is vier seizoenen, multifunctioneel en converteerbaar waardoor het de meest unieke en veelzijdige kamerjas op de markt is.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.