2024 Nookie Octaan Kayak- Drysuit Dames - Oranje

Nookie Octaan Kayak- Drysuit Dames

844,99 €759,99 €(bespaar 85,00 €)
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: DR40Kleur: Orange

Ontworpen rond de unieke vrouwelijke vorm met behulp van antropometrische gegevens om een pasvorm te creëren die geschikt is voor vrouwen.

De belangrijkste kenmerken om dit droogpak te onderscheiden zijn de kortere arm- en beenlengtes; weerspiegeld in de lichaamsbouw van vrouwen. Een licht gevormd heuppatroon voor een bescheiden heupcurve zonder het pantaloon-effect te creëren! Slankere mouwen met verminderde pols- en nekomtrek voor een comfortabele afdichting.

Het Octane droogpak is ontworpen om te gebruiken tijdens een snelle knaller van je lokale speelgolf, een lang weekend clubpeddel of zelfs een expeditie-avontuur. De eenvoudig te gebruiken neerklapbare stoel biedt verlichting zonder al je lagen uit te doen. Met de betrouwbare TiZip® Masterseal 10 waterdichte ritssluiting is de neerklapbare stoel droog, gemakkelijk te sluiten en past deze comfortabel onder uw spraydeck en tussen uw rugleuning en heupkussens.

De specificaties van het Octane droogpak volgen dezelfde ethos van al onze drywear die een indrukwekkende reputatie heeft voor kwaliteit, duurzaamheid, comfort en uitzonderlijke pasvorm. De naadloze paddle-zones onder de arm bieden vrijheid bij het bereiken van alle belangrijke paddle-slagen. Eenvoudig aan te brengen, de waterdichte Masterseal Ti Zip® met achteringang is soepel en voor de meer flexibele onder ons kan deze worden dichtgeritst en zelf worden verwijderd.

Dubbellaags latex en neopreen nek en manchetten zorgen voor een droge afdichting met de stoffen sokken. De asymmetrische comfortabele stoffen sokken (ze passen op je linker- of rechtervoet), hebben beperkte naden om ze langer mee te laten gaan. Draag ze met sokken erin als basislaag en schoenen over de bovenkant.

De dubbellaagse dubbele taille biedt een betere droge afdichting in een kajak met een spraydeck. De buitenste taille is diep met haaienhuid gevoerd neopreen voor grip met lage klittenbandsluitingen voor een extra veilige pasvorm.

Onze bewezen technische EvoTX4 4-laags nylon technische stof is een uitzonderlijke waterdichte en ademende flexibele stof met zo'n betrouwbare reputatie dat we niets anders gebruiken als we je droog willen houden. Versterkt met EvoTX4 500D Nylon op plaatsen met hoge slijtage, is dit droogpak bestand tegen veel stoten en krassen. De hele Octane is waterdicht getapet op elke naad en is gecoat met Durable Water Repellant (DWR) voor nog een laag waterbestendigheid. Dit zeer technische stuk kajakuitrusting is afgewerkt met retro-reflecterende details en stijlvolle rode bekleding.

Beide ontwerpers van Nookie HQ zijn dames die samen tientallen jaren ervaring hebben met het ontwerpen en maken van succesvolle technische kleding en het kajakken in de elementen. Dus je weet dat dit een droogpak is voor echte vrouwen door vrouwen.

Kwaliteitscontrole is een fundamenteel onderdeel van ons productieproces. We zijn trots op de hoogwaardige constructie en afwerking van onze kleding. U hoeft slechts één van onze producten binnenstebuiten te keren om de onberispelijke waterdichte kleurenband te zien om opnieuw verzekerd te zijn van onze Britse kwaliteit.

We testen er niet één in een batch, we testen elke batch. Uit onze ervaring, als er een klein lek in een naad is, is dit een kleine imperfectie en kan niet statistisch worden verklaard, dus we vertrouwen niet alleen op een visuele inspectie, we kiezen ervoor om elk pak onder druk te testen om vertrouwen te hebben in elk droogpak dat vertrekt onze fabriek.

  • Waterdicht en ademend 4-laags droogpak
  • 4-laags stof 160D Nylon - 20.000 W / P / 5.000 MVP - flexibel en voelt zacht aan
  • Versterkte 4-laags stof 500D Nylon - 20.000 W / P / 3.000 MVP - op gebieden met hoge slijtage; ellebogen, zitvlak, knieën en alle manchetten
  • Hydrofoob en hydrofiel gecoat met duurzaam waterafstotend middel
  • Anatomische dynamische snit ideaal voor het kajakken van rotaties in het bovenlichaam
  • Naadloze onderarmen voor comfort en duurzaamheid
  • Asymmetrische stoffen sokken met minimale naden en overal 500D nylon
  • MasterSeal Ti-rits met toegang aan de achterkant
  • MasterSeal Ti neerklapbare stoel
  • Binnenkant latex nek en pols manchetten
  • Verstelbare buitenbuis met power-up klittenband
  • Neopreen buitenste nek en pols manchetten voor bescherming en extra afdichting
  • Duikkwaliteit waterdichte tape op alle naden
  • Lage aanpasbare klittenband buitenste manchetten
  • Retro-reflecterende details
  • Elk pak is onder druk getest en goedgekeurd voordat het onze fabriek verlaat
  • Gemaakt in Cornwall, Engeland

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.