2024 Nookie Rockhopper Drijfhulpmiddel Pfd Rood/zwart Ba00

Nookie Rockhopper Drijfhulpmiddel Pfd Rood/zwart

172,99 €
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: BA00Kleur: Black/Red

De Rockhopper is thuis op de zee, het meer, de rivier of speelgolf. Gestroomlijnd en ergonomisch De ongeëvenaarde bewegingsvrijheid voor een drijfhulpmiddel met hoge drijfkracht (66-74 N) maakt dit een comfortabele maar veilige keuze. Faalveilige schouderbanden met doorlopende banden die aan de heupen en schouders zijn doorverbonden.

Dit boven het hoofd of aan de zijkant instabiele drijfhulpmiddel is uitzonderlijk eenvoudig te monteren met 6 punten aanpassing van het web en snelspanners met één hand. Het hoog drijvende scharnierende ergonomische schuim (66-77N) is comfortabel met een slanke pasvorm voor onbeperkte bewegingsvrijheid.

Ontworpen met de aandacht van de liefhebber, hoeft deze drijfhulp u niet te beperken tot één discipline van paddlesport. Dankzij het royale, onopvallende voorvak kun je alles opbergen van een mobiele telefoon in een waterdichte behuizing, een VHF-radio, een GPS-apparaat, karabijnhaken en slingers, creditcards, handschoenen, snacks ... gewoon niet helemaal naar de keuken. Als u niet graag uw reddingsmes onder de handige horizontale sleuf opslaat, kunt u altijd het voorste wimperlipje gebruiken. Het hydratatiezakje aan de achterkant heeft een extra gaasvak met klittenbandsluiting, ideaal voor fakkels.

De gevoerde schouderaanpassingen zijn soepel en ontworpen met behulp van een slim systeem - de band past zich aan met een doorlopende lengte zodat de schouderriem op zijn plaats blijft als een fail-safe back-up. De riem met de lagere taille biedt een 'contactpassing' aan de drager en is eenvoudig aan te passen met twee vooruitrekkige banden.

Deze duurzame constructie is gemaakt om lang mee te gaan en is gemaakt van 500D Nylon Cordura met sterke wapening op kritieke punten.

  • Side-entry met één hand quick release gespen op 40 mm en 25 mm taillebanden.
  • 6 punten schouder- en taille-instelling voor een uitstekende pasvorm.
  • 25mm 'contact fit' lagere heupriem met 2 pull-forward regelaars aan de zijkant.
  • Royale lage zak aan de voorkant met rits en dubbele ritssluiting.
  • Interne scheidingswanden voor het sorteren van uw benodigdheden.
  • Extern mes-lash-tabblad.
  • Groot hydratatiezakje op de rug met extra mesh velcro gesloten zak voor fakkels etc.
  • Velcro drinkslanghouder aan de voorkant.
  • 40mm centrale heupriem voor een veilige pasvorm zonder op te rijden.
  • 40mm 'fail-safe' schouderbanden met intrekbare 'no bunching' soepele aanpassing.
  • Singelbandsleuven aan de voorkant voor de uiteinden van de schouderriem.
  • Elastische lussen om de uiteinden van de riem van de tailleriem op te bergen.
  • Slijtvaste 500D Cordura Nylon Shell met gladde nylon voering (CE goedgekeurde stoffen).
  • Double bar-tack versterkt op alle kritische naden.
  • Schoudervullingen met neopreen voering.
  • Reflecterende biezen met hoge zichtbaarheid.
  • PVC-schuim met hoge flotatie.
  • CE ISO 12402-certificering.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.