2024 Nookie 1mm Ti Neopreen Vest Met Korte Mouwen NE12 - Grijs / Geel

Nookie 1mm Ti Neopreen Vest Met Korte Mouwen

75,99 €
Vind uw maat

- Productinformatie

Year: 2024Model: NE12Kleur: Grey/Yellow

Het Nookie Ti Vest is het antwoord op je lente / zomer-raadsel. Het water wordt warmer, het weer verbetert, maar laten we eerlijk zijn, we zijn niet klaar voor skins.

Een van de belangrijkste kenmerken zijn de naadloze 'paddle-zones' onder de armen, die strategisch zijn geplaatst voor een optimale bewegingsvrijheid en comfort tegen schuren. Ze zijn gemaakt van slechts 0,5 mm dun superflex neopreen, zodat je niet merkt dat ze er zijn. De rest van het lichaam is een slim 1,0 mm Metalite gevoerd neopreen, dit reflecteert je opgeslagen lichaamswarmte terug in je lichaam. Neopreen biedt bescherming tegen afkoeling door de wind en nauwsluitende compressievoordelen om spiervermoeidheid te minimaliseren.

Of je nu een dag op het strand doorbrengt, surfkajakken of SUP'ing-vaardigheden uitprobeert of een avond doorbrengt bij je plaatselijke kanoclubmeer, het Nookie Ti Vest is een geweldige keuze voor comfort. We zouden zeggen dat dit het snelst drogende stuk kit is dat je ooit hebt gehad. Na gebruik gewoon even afspoelen, uitschudden en aan de lijn hangen en de Metalite voering zal binnen no-time droog aanvoelen en klaar zijn om te dragen. Hoe makkelijk is dat?

De manchetten en taille zijn afgezet met gladde glijdende huidafdichtingen om het water buiten te houden en de taille heeft een verstelbaar afsluitbaar elastisch koord. De schuurvrije hals heeft geen naden of stiksels aan de randen om irritatie te voorkomen.

  • 1,0 mm Metalite neopreen romp en rugisolatie, reflecteert lichaamswarmte.
  • 0,5 mm Super-flex oksels voor flexibele beweging, met jersey binnenvoering om gemakkelijk over de pasvorm te schuiven.
  • Strategische naadloze peddelzones onder de armen voor optimale bewegingsvrijheid en comfort tegen schuren.
  • Volledig aansluitende, strakke pasvorm voor maximale prestaties.
  • Hoge hals met gladde rand voor het voorkomen van zoutuitslag.
  • Glideskin manchetten, ultra glad om doorspoelen van water te voorkomen.
  • Taille van glijdend leer met verstelbaar koord / elastiek.
  • Sneldrogend, gewoon schudden en weer aanbrengen.
  • Flatlock-stiksels, naden liggen plat voor comfort op de huid.
  • Pullover-invoer.
  • Gebruik als tussenlaag, over een Nookie Core Hybrid Base-laag of op zichzelf.
  • De rivier en surfen zijn essentieel.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.