2024 Northcore Keypod 5gs - Sleutelkluis Xk02 - Zwart

Northcore Keypod 5gs - Sleutelkluis

43,99 €

- Productinformatie

Year: 2024Model: XK02Kleur: Black

Keypod is de originele sportsleutelkluis en is nu nog steviger!

Met een dikkere aluminium behuizing, een deksel met extra verstevigingsstangen om buigen te voorkomen, het deksel scharniert van de basis en heeft een sterker bevestigingsmechanisme, dubbele dekselvergrendeling, een zware interne veer om de levensduur van het product te verlengen, een geďntegreerde combinatie-instelling voor de sluiting en een stalen sluiting van 10 mm. De 5Gs is supersterk!

Plaats gewoon uw voorwerpen, kies een stevig ankerpunt op de auto (of een andere veilige plaats) om het hangslot vast te zetten, sluit het deksel en de sluiting en stel de combinatie in. KEYPOD is een eenvoudige, robuuste, draagbare, weerbestendige, veilige opbergkluis voor sleutels en andere waardevolle spullen, ontworpen om dieven af te schrikken. Het heeft een VIER-cijferig combinatieslot met een geďntegreerde opbergruimte die groot genoeg is voor alle bekende moderne elektronische autosleutels (en sleutels zonder sleutel), huissleutels, kleingeld, creditcards en zelfs sommige mobiele telefoons. De gloednieuwe 5e generatie KEYPOD autosleutelkluis is een eenvoudige, betaalbare, robuuste, draagbare, weerbestendige, veilige opbergkluis voor sleutels en andere waardevolle spullen. Het is een essentieel stuk gereedschap dat jarenlang meegaat.

DE DETAILS:

  • 10mm dik stalen hangslot.
  • Stalen pin over de volle breedte in het scharnier voor extra stevigheid.
  • Geďntegreerd mechanisme voor het resetten van de beugelcombinatie.
  • Supersterke behuizing van 3 mm dik schuimrubber, corrosiebestendig legering.
  • Interne afmetingen: L 9cm x B 6.3cm x D 2.8cm.
  • Past op alle voertuigsleutels en startonderbrekers.
  • Eenvoudig onderhoud, droogvegen en af en toe oliën zorgt voor jarenlang betrouwbaar gebruik.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.