2024 Huub Aphotic Photochromatic Veiligheidsbril A2-AGAQ - Aqua

Huub Aphotic Photochromatic Veiligheidsbril

51,99 €
Levering in 5-7 werkdagen

- Productinformatie

Year: 2024Model: A2-AGAQKleur: Aqua

Nu met een volledig gespiegelde lens, onze eerste zwembril die tijdens de race donkerder of lichter wordt door fotochromatische technologie zonder dat je het merkt. Een zelfregulerende lens die zorgt voor het comfort en het zicht dat nodig is om je zicht te maximaliseren en je te helpen bij het zwemmen.

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van je uitrusting op de wedstrijddag is je zwembril. Zonder zwembril is voorbereiding en training voor niets geweest. Het is tijd om je zwembril serieus te nemen en echt te begrijpen wat je nodig hebt op de wedstrijddag.

DE DETAILS:

  • Minimaliseert fel zonlicht, verbetert zichtbaarheid en zicht.
  • Vermindert schittering, vooral bij de zwemstart 's ochtends vroeg en zwemmen bij weinig zon.
  • Anticondens, krasbestendige en spiegelende fotochromatische lenzen.
  • Vermindert vermoeide ogen en visuele vermoeidheid.
  • Geleverd in een clam shell etui met rits.

APHOTIC van HUUB, onze eerste zwembril die donker en licht wordt door Photochromatic technologie zonder dat je het merkt, biedt het comfort en het zicht dat nodig is om je zicht te maximaliseren en je te helpen bij het zwemmen. De eerste stap van HUUB naar een perfecte zwembril, geschikt voor gebruik binnen en buiten en in alle lichtomstandigheden.

Ontworpen om perfect op het gezicht te passen met een dichtheid van siliconen en TPR die op elkaar zijn afgestemd voor een perfecte pasvorm en een vederlicht gevoel, zelfs op de meest interessante gezichtsprofielen.

GEPATENTEERDE FOTOCHROME KLEURSTOFFEN

Fototrope kleurstoffen zorgen ervoor dat het brillenglas donkerder wordt wanneer het wordt blootgesteld aan ultraviolette straling van zonlicht. Wanneer het UV-licht afneemt, vervagen de glazen weer. Als de lichtomstandigheden veranderen, past de tint zich aan, zodat op het juiste moment de juiste tint wordt verkregen.

Met Photochromatic kun je beter zien en kun je om obstakels en andere zwemmers heen zwemmen, zelfs als je in de zon zwemt of met je rug naar de zon.

Deze ongelooflijke lenzen passen zich perfect aan en hebben slechts 160 seconden nodig om van helder naar donker te gaan, waardoor ze ultieme prestaties leveren bij elke bocht van elke boei.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.