2024 Gul Evorobe Omkleedjas Ac0128-b6 - Blauw/grijs

GUL Evorobe Omkleedjas

99,99 €89,99 €(bespaar 10,00 €)
Kleur: Blue/Grey
Vind uw maat

- Productinformatie

Year: 2024Model: AC0128-B6Kleur: Blue/Grey

Gul EVORobe Hooded Dry Changing Robe supergrote change robe met capuchon om je bedekt te houden terwijl je in of uit je Gul wetsuit glijdt (andere wetsuits zijn beschikbaar...!) of een andere natte uitrusting. Zeer handige en praktische oplossing om je 'undercover' om te kleden in het openbaar voor/na buitenactiviteiten zoals OCR, CycloCross, triatlon, wildzwemmen of andere buitenactiviteiten of zelfs gewoon als jas om naar de kinderen te kijken op het plaatselijke voetbalveld en andere grenssporten.

Gul's Sherprotec binnenvoering is een behaaglijke synthetische lamswol die natuurlijke lichaamswarmte vasthoudt - ideaal voor bescherming in kille en stormachtige omstandigheden. Deze behaaglijke voering helpt je ook drogen als je je omkleedt, zodat je sneller opwarmt. Bij de meeste dragers hebben de mouwen een royale 3/4 lengte, afhankelijk van de maat.

De buitenkant van de Gul EVORobe maakt gebruik van Gul's GCX2 stof die wind- en waterdichte bescherming biedt, zoals gebruikt in de meeste van hun waterdichte dinghy zeilkleding. Gul's GCX2-stof is een beproefde en geteste, slijtvaste, ademende tweelaagse stof die is ontworpen om het weglopen van water te bevorderen, om te voorkomen dat wind en water binnendringen en om je langer warmer en droger te houden.

De EVORobe heeft interne H20 proof getapete naden om binnendringen van water te voorkomen en een lange levensduur te garanderen. In combinatie met Gul's Sherprotec synthetische lamswollen voering zorgt dit ervoor dat de badjas warm en droog blijft. Ergonomisch ontwerp voor ongehinderde bewegingsvrijheid, ideaal voor het praktische omkleden en aankleden in de buitenlucht.

De oversized capuchon biedt ruimte voor iedereen die een muts draagt en er is een tweewegrits over de hele lengte. Een grote tweehandige buidelzak aan de voorkant van de EVORobe heeft een zachte, knusse voering en de badjas heeft ook een veilige binnenzak met rits.

DE DETAILS:

  • Gul EVORobe Capuchon Changing Robe Zwart Kenmerken
  • Gul's GCX2 tweelaagse stof, ademende, winddichte en waterdichte bescherming
  • Gul's Sherprotec binnenvoering van synthetische lamswol, die de natuurlijke lichaamswarmte stimuleert en vasthoudt, zodat de badjas je helpt drogen tijdens het verschonen
  • H20 proof getapete binnennaden - 100% waterdicht getapete naden
  • Royale capuchon om drogen en warmte te bevorderen
  • Omkeerbare ritssluiting over de hele lengte
  • Grote, tweehandige buidelzak aan de voorkant
  • Ergonomisch ontwerp biedt bewegingsvrijheid voor de praktische aspecten van het omkleden
  • XS/S - L:115cm B:77cm
    M/L - L:121cm B:80cm
    XL/2XL - L:129cm B:88cm

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.