2024 Gul Cross 10'7 Inflatable SUP Board Package - Board, Bag, Pump, Paddle & Leash CB0029-B7

GUL Cross 10'7 Inflatable SUP Board Package

509,99 €399,99 €(bespaar 110,00 €)
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: CB0029-B7Kleur: Grey/White

De Gul Cross biedt topfuncties voor een prijs waar je van zult houden! Hij zit vol met toonaangevende features zoals Cross Stitch Fusion technologie en een high-end dubbellaagse constructie voor extra stijfheid. Dit alles terwijl hij 25% lichter is dan boards met traditionele dubbellaagse technologie.

Een slimme, versterkte dropstitched kern maakt het board 30% stijver in vergelijking met een normale single layer constructie. Dit zorgt voor een hogere garen dichtheid, waardoor de Gul Cross met gemak een druk tot 15PSI kan weerstaan. De tweelaagse railband houdt de lucht binnen en zorgt voor extra stijfheid door extra compressie. Afgewerkt met een Diamon Skin EVA tractie pad, is de Gul Cross comfortabel onder de voet en biedt hij briljante grip.

DE DETAILS:

  • Opblaasventiel & D-ring patch - Vergrendeling anti twist push pin ventiel, met een roestvrijstalen D-ring voor het bevestigen van uw riem.
  • Diamond skin EVA pad - Machinaal geperste deckpad voor een perfecte hechting.
  • Luchtdichte coating - Een coating met hoge treksterkte is op de dropstitch-kern gesmolten.
  • Versterkte dropstitch kern - Super versterkte dropstitch zorgt voor stijfheid. Verhoogde garen dichtheid geeft hoge treksterkte die met gemak 15PSI kan weerstaan.
  • Luchtdichte binnenkant - Een onder hoge druk gelamineerde naad zorgt voor een perfect lucht- en waterdichte afsluiting.
  • Tweede laag versterkte railband - De laatste afdichting zorgt voor extra compressie en verhoogde stijfheid.
  • Cross stitch fusion technologie - Dubbele later coating zorgt voor 30% meer stijfheid in vergelijking met een enkellaagse constructie en 25% minder gewicht in vergelijking met een standaard dubbellaagse constructie.
  • Perfect voor: Rustige omstandigheden en kleine surfen. Het is de 'do it all' set up.
  • Opblaasbaar (SUP) stabiel en gemakkelijk te hanteren - Perfect voor het hele gezin.
  • Fin set up: 2 vaste plus een vin box - Veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken.

AFMETINGEN:

Lengte Breedte Dikte Volume Gewicht
10'7 32" 5" 270L 9kg

Wat zit er in de doos?

  • 1x SUP board
  • 1x 3-delige legering peddel
  • 1x Spoel Leash met sleutelzakje
  • 1x dubbelwerkende pomp
  • 1x Reparatie kit
  • 1x Cross rugzak

+CROSS Stitch Fusion. Wat is het?

Het verschil zit hem in de details. Gul heeft zijn processen ontwikkeld en verfijnd om alle aspecten van de boardproductie te verbeteren.

Ze hebben het rommelige, tijdrovende proces van basislijm van de tweede (dubbele) laag van hun boards verwijderd. In plaats daarvan bedekt +CROSS de draadstructuur met een laag lijm die speciaal is samengesteld om zowel een afdichting als een hechting te creëren zodra deze op PVC met hoge dichtheid is gelamineerd. Het resultaat is een meer consistente en hoogwaardige cosmetische afwerking met alle voordelen van een traditionele dubbellaagse constructie. Zonder verlies van sterkte of duurzaamheid creëert +CROSS STITCH Fusion nog meer torsiestijfheid zodra het board is opgeblazen.

Opblaasbare SUP's zijn ontworpen om zorgeloos te zijn, maar zoals alles, hebben ze af en toe wat onderhoud nodig. We hebben een handige blog samengesteld over algemeen SUP-onderhoud dat de basisprincipes behandelt die je moet weten om je SUP gebruiksklaar te houden!

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.