2024 Crewsaver Ergofit 190N Offshore Crewsaver Ergofit Harnas Lichte Kap 9125BKHP

Crewsaver Ergofit 190N Offshore Crewsaver Ergofit Harnas Lichte Kap

259,99 €233,99 €(bespaar 26,00 €)
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 9125BKHP

Crewsaver Ergofit 190N Offshore Hammar Reddingvest met harnas

De ultieme reddingsvestcollectie van Crewsaver, heeft ErgoFit vervolgens de veiligheid, het comfort en de stijl volledig opnieuw gedefinieerd. De gehele ErgoFit-collectie biedt een uitzonderlijk hoog niveau van constructie in combinatie met het uiterlijk en de functionaliteit om te passen bij de zwaarste maritieme omgeving en de meest veeleisende consument. De reddingsvest biedt meer dan 5 decennia aan ervaring op het golfvlak en bevat een uniek vervaardigde blaas voor zowel een snellere draaisnelheid als om uw luchtweg verder boven het water te houden voor ultieme veiligheid.

De ErgoFit 190N OS zelf is een 3D-gevormd reddingsvest ontworpen om diegenen die de offshore-elementen trotseren te voorzien van de extra beveiliging die nodig is in alle omstandigheden, weg van het zicht op het land. Met zijn intelligente opengewerkte profiel, maakt het je totale mobiliteit mogelijk, waardoor je lichaam, ledematen en handen ongehinderd blijven en vrij om te bewegen, te werken en te presteren.

Bovendien levert het de geruststelling van een professionele jas, gekoppeld aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat het gemakkelijk te dragen, veelzijdig, stijlvol en volledig functioneel is, is het uitermate geschikt voor iedereen die in meedogenloze offshore-omgevingen werkt en voor recreatieve gebruikers onder zeil of kracht.

  • ISO 12402-3 (150N) goedgekeurd maar met superieur drijfvermogen (190N) om u hoger in het water te laten zweven
  • Een ingebouwde opblaasbare kinsteun kantelt je nek naar achteren en houdt je luchtwegen vrij
  • Unieke blaasdistributie, die draaiende oplossingen biedt in minder dan drie seconden
  • Deklaagconstructie met drie lagen voor extreme duurzaamheid
  • Innovatieve 3D-vormgeving voor ultiem comfort en prestaties
  • Roestvrij stalen gesp voor extra veiligheid
  • Makkelijk te verstellen van de heupregelaars aan de zijkant
  • AIS compatibel, wordt automatisch geactiveerd bij het opblazen
  • Kruisriem

Re-Arming Kit: Crewsaver ErgoFit 190N Hammar Rearing Pack 38gm 11306

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.