2024 Palm Velocity Kayak Jacket Blauw 11443

Palm Velocity Kayak Jacket Blauw

188,99 €159,99 €(bespaar 29,00 €)
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 11443Kleur: Blue

Palm Velocity Kayak Jacket

Een instapmodel jas geschikt voor de lente tot de herfst, de Velocity heeft latex pols- en nekafdichtingen en is gemaakt van waterdicht, ademend 2-laags weefsel.

Kenmerken:

  • Materialen: XP 2-laags weefsel
  • Gewicht: 568 g (L)
  • Knippen: 3D-snede
  • Halsafdichting: Latexpakking met klittenband verstelbare buitenkraag
  • Polsseal: latex pakkingen met met klittenband verstelbare manchetten
  • Taille: Velcro verstelbare tailleband in neopreen ? Tweeling taille

Technologie:

 
XP-stof met 2 lagen

Onze tweelaagse stof is compact, lichtgewicht, waterdicht en ademend, en is bij uitstek geschikt voor recreatie- en toertochten.

  1. Geweven gelaatsstof behandeld met een DWR (duurzaam waterafstotend) om te voorkomen dat de stof doordrenkt raakt zodat deze ademend blijft.
  2. Een hydrofobe, microporeuze polyurethaanbekleding wordt aan de binnenkant aangebracht. De poriën zijn te klein om waterdruppels door te laten, maar groot genoeg om waterdamp door te laten naar de buitenlucht.
3D knippen
We verwijderden alle naden van het hoogflexibele okselsegment, verminderden naadspanning en verminderden het gewicht. 3D gesneden kledingstukken zijn voorgebogen op de ellebogen, knieën, mouwen en taille om de mobiliteit te verbeteren en overtollige stof te verminderen.
Twin taille
Jassen en broeken hebben een binnenrok naast de verstelbare buitenste tailleband. De dubbele taille minimaliseert het binnendringen van water tussen uw jas of broek en sproeiarm
Latex nek
Deze elastische rubberen nekafdichting in de kraag minimaliseert het binnendringen van water, waardoor de binnenkant van het kledingstuk grotendeels droog blijft, zelfs als deze volledig onder water is ondergedompeld.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.