2024 Palm Rocket Kids White Water Jacket Aqua 11826

Palm Rocket Kids White Water Jacket

109,99 €94,99 €(bespaar 15,00 €)
Vind uw maat

- Productinformatie

Year: 2024Model: 11826Kleur: Aqua

Palm Rocket Kids White Water Jacket

Bijgewerkt ontwerp voor 2016

Start een leven van avonturen

De Rocket is een high performance whitewater jas met de snede en het comfort van Palm's top-end kit, in een kleinere verpakking voor de volgende generatie whitewater avonturiers. Premium cut in ademende XP 2-lags stof, geschikt voor 8 tot 16 jarigen.

Kenmerken:

  • Materialen: XP 2-lags stof
  • Fit: 3D cut
  • Gewicht: 375 g (KM)
  • Neck Seal: Neopreen pakking
  • Pols Seal: Kinderspecifieke, kegelvormige latex pakkingen met velcro verstelbare manchetten
  • Taille: Velcro verstelbare neopreen tailleband, Twin taille

Technologie:

XP 2-lags stof

Palm 2-laag fabirc is verpakbaar, lichtgewicht, waterdicht en ademend.

  • Geweven gezichtstof behandeld met een DWR (duurzaam waterafstotend) om te voorkomen dat de stof waterdicht wordt zodat het ademend blijft
  • Op de binnenkant wordt een hydrofobe, microporeuze polyurethaancoating aangebracht. De poriën zijn te klein om waterdruppels door te laten, maar groot genoeg om waterdamp door te geven naar de buitenlucht.
  • Waterdichtheid 5.000 mm
  • Ademhalingsvermogen 4000 g / m2 / 24 uur
  • Ademend vermogen getest door de A1-methode

3D-snede

We hebben alle naden uit het hoge flexibele onderarm verwijderd, het verminderen van de naadspanning en het verminderen van het gewicht. 3D-gekleed kleding is voorgebogen bij de ellebogen, knieën, mouwen en taille om de mobiliteit te verbeteren en overmatige stoffen te verminderen.

Tweeling taille

Jassen hebben een binnenste rok naast de verstelbare buitenste tailleband. De tweeling taille minimaliseert waterinput tussen je jas of broek en spraydeck.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.