2024 Red Paddle Co Original Paddle Cap Navy 002-009-000-0006

Red Paddle Co Original Paddle Cap

23,95 €

- Productinformatie

Year: 2024Model: 002-009-000-0006Kleur: Navy

De Red Original Paddle Cap biedt lichtgewicht bescherming tegen de zon, ademend vermogen en sneldrogend vermogen in één. Gemakkelijk aan te passen met onzichtbare ventilatie, houdt je koel terwijl je op het water bent, hoe hard je ook aan het peddelen bent. Verkrijgbaar in Navy en Grey.

Hoewel paddleboarden onder alle weersomstandigheden mogelijk is, is de kans groot dat u er op uit trekt als de zon schijnt. Om je ogen te beschermen tegen directe UV-stralen hebben we de ultieme pet ontworpen voor op het water. Deze slimme baseballpet houdt niet alleen de zon uit je ogen, maar het 'onzichtbare' ventilatiesysteem helpt je op het water koel te blijven door vocht af te voeren en warmte van je hoofd te laten ontsnappen. We hebben ook sneldrogende stof gebruikt, dus in het onwaarschijnlijke geval dat je toch in het water valt, is je pet zo weer droog.

DE DETAILS:

  • Fast Dry Performance Fabric: Snel droog na een onverwachte duik of regenbui.
  • Superlichtgewicht en vochtafvoerend: Houdt je koel op het water en beschermt je ogen tegen de zon
  • Zeer ademend met 'onzichtbare' ventilatie: Helpt je oververhitting te voorkomen en zweet op afstand te houden
  • Gestructureerde kroon behoudt zijn vorm: Precurve ontwerp helpt de pasvorm te verbeteren en biedt de meeste bescherming tegen de zon
  • Performance zweetband: voert zweet af en houdt het uit je ogen
  • 4-weg stretch stof: de perfecte hoeveelheid warmte voor een comfortabele pasvorm
  • Verstelbare sluiting voor een comfortabele pasvorm: één maat met eenvoudig verstelmechanisme

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.