Northcore Quad Surfboard Rack Noco90c 2019

Northcore Quad Surfboard Rack 2019

136,50 €
Beschikbare opties:
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: NOCO90C

Northcore Quad Surfboard Rack

De nieuwe Northcore ? -kwaliteit met EVA-schuim gecoate surfboard-racks moeten een leven lang meegaan dankzij de precisie die is ontwikkeld op basis van aluminium behandeld met antistatische corrosiepreventie met hoge weerstand. Het Northcore-quadrek kan aan de muur worden gemonteerd (bevestigingen worden meegeleverd), hetzij verticaal voor opslag of weergave op een horizontale plank of horizontaal aan de muur gemonteerd om planken verticaal op te bergen en op te bergen.

Het rek is plat verpakt en duurt seconden om te bouwen. De horizontale armen klikken op hun plaats op de wandbevestigingssecties, die op dezelfde manier kunnen worden verwijderd om meer ruimte te creëren als het rek niet wordt gebruikt of voor opslag en transport als het rek van de muur wordt verwijderd.

Het quad-rack kan elke surfplank bevatten inclusief longboards (het is niet ontworpen voor SUP's). Schuif in je stick en het is veilig en klaar voor je volgende surf.

  • Zeer sterke aluminium constructie
  • Multi Stage corrosiepreventie behandeld
  • Gewatteerd met EVA-schuim
  • Geleverd in 10 delen en inclusief muurbevestigingsbouten
  • Opslag voor x 4 surfplanken / longboards (niet SUP)
  • Rekarmlengte 47 cm, muurplaat / bevestiging 78 cm, opslagdiepte tussen rackarmen 17,5 cm
  • De laadcapaciteit van het quad-rack is 45KG

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.