Nke Midden Drijfvermogen Drijfriem Ba03 - Kleurgecodeerd Op Maat

Nookie Nke Midden Drijfvermogen Drijfriem

88,99 €43,99 €(bespaar 45,00 €)
Kleur: Assorted

- Productinformatie

Model: BA03Kleur: Assorted

Deze op maat gemaakte drijfhulp is kleurgecodeerd en is uitzonderlijk eenvoudig te monteren met 5 instellingspunten. Gemaakt van stevig Cordura 500D Nylon, dit drijfhulpmiddel is gebouwd om lang mee te gaan.

Colourway (op maat)
Junior - Geel
SM - Rood
LXL - Blauw
XXL - olijfgroen

De vermaarde NKE Buoyancy Aid is geüpdatet om een ??meer ergonomische, veilige pasvorm te bieden met nog eenvoudiger aanpassing. Het heeft een legendarische duurzaamheid dankzij de slijtvaste 500D Cordura Nylon buitenlaag en de YKK-rits. Elk onderdeel is gekozen vanwege zijn taaiheid en duurzaamheid in een continue, intensieve omgeving.

Beproefd en getest, zijn de voorgangers van de NKE Center Zip Buoyancy Aid al bijna 20 jaar wereldwijd in commercieel gebruik. Voordat deze laatste update wordt gestart, is deze uitgebreid getest in activiteitencentra in het Verenigd Koninkrijk.

Uitzonderlijk populair bij outdoor-activiteiteninstructeurs omdat de kleurcodering het eenvoudig maakt om de juiste maat in één oogopslag te vinden. De ritssluiting aan de voorkant maakt het gemakkelijk om aan en uit te trekken. De nieuwe gevoerde schouderaanpassingen zijn soepel en ontworpen met behulp van een slim systeem - de band past zich aan met een doorlopende lengte zodat de schouderriem op zijn plaats blijft als een fail-safe back-up. De riem met de lagere taille biedt een 'contactpassing' voor de drager en is nu nog gemakkelijker in te stellen met twee vooruitrekkelijke banden.

De NKE Center Zip Buoyancy Aid heeft een CE ISO 12402-certificering met meer dan 50N goedgekeurd drijfvermogen.

We bieden een gepersonaliseerde afdrukservice. We kunnen uw bedrijfslogo afdrukken op alle NKE-producten, zodat ze gemakkelijk te identificeren en te adverteren zijn voor uw bedrijf.

  • Hele drijfhulpkleur, gecodeerd om de maat aan te geven.
  • 5 punten schouder- en taille-instelling voor een uitstekende pasvorm.
  • 25mm 'contact fit' onderste heupband klikt aan de voorkant samen met 2 pull-forward regelaars bij de
  • kant.
  • 40mm centrale heupriem voor een veilige pasvorm zonder op te rijden.
  • 40mm 'fail-safe' schouderbanden met intrekbare 'no bunching' soepele aanpassing.
  • D-ringen voor optionele 25 mm kruisriem (geleverd op Junior-formaat).
  • YKK Center-rits met handgreeplip.
  • Slijtvaste 500D Cordura Nylon Shell met gladde nylon voering (CE goedgekeurde stoffen).
  • Double bar-tack versterkt op alle kritische naden.
  • Schoudervullingen met neopreen voering.
  • Reflecterende biezen met hoge zichtbaarheid.
  • PVC-schuim met hoge flotatie.
  • CE ISO 12402-certificering.
  • Gepersonaliseerd logo afdrukken beschikbaar.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.