2024 Fanatic Diamond Air 9'8" Opblaasbaar Sup Pakket - Board, Tas, Pomp & Paddle

Fanatic Diamond Air 9'8" Opblaasbaar Sup Pakket

819,99 €654,99 €(bespaar 165,00 €)
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 13200-1733Kleur: Pink
Dit artikel is alleen beschikbaar voor bezorging in het VK en het vasteland van Europa.

Ontworpen voor vrouwelijke SUP'ers van alle niveaus die op zoek zijn naar een dames-specifiek board dat gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren is en goed presteert in alles van vlak water tot kleine golven.

De lichtgewicht Diamond Air serie is verkrijgbaar in 9'8" of 10'4" en biedt uitzonderlijke glijdbaarheid, stabiliteit en gemakkelijk peddelen. Met een klassieke longboard omtrek en boordevol volume voor een stabiele houding voelen ze zich net zo thuis bij het verkennen van de kustlijn of een rivier als bij het vangen van een kleine branding bij je lokale break.

Eenvoud staat voorop, met de lichtgewicht DS Light Tech constructie zijn ze gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, klaar voor je volgende sessie.

Wat zit er in de doos

  • Fanatic Diamond Air board
  • Fanatic Diamond Carbon 35 SUP peddel
  • Fanatic SUP Draagtas
  • Fanatic SUP Leash
  • Fanatic SUP Vin

Kenmerken:

  • All-round overzicht - geweldig voor beginners en gevorderden, van vlak water tot kleine golven
  • Voetzool - voetzool met diamantgroeven voor ultieme grip en comfort
  • Deknet - Geïntegreerd deknet om bagage aan te bevestigen
  • Sleepogen - Hoogwaardige sleepogen
  • Gereedschapsloze vin - Verwijderbare gereedschapsloze vin
  • Handgreep - Zachte en comfortabele handgreep
  • Kwaliteitsbedrukking - Volledige bedrukking van dek-/onderwaterkwaliteit en railontwerp voor superieure optiek
  • Vin Diamond Air - 1x Fly 19,5 cm Diamond Color

Peddel:

De perfecte match voor onze dames SUP's (Diamond Range of Paddle Boards) is de verstelbare peddel die het beste past bij jouw maat en stijl. Ons Union Joint systeem is de super effectieve, maar stijlvolle peddel waarmee je kunt rondvaren. Gebouwd met ons nieuwe, kleine 6,75 duurzaam composiet blad, onze witte ABS railbescherming en de sprankelende mintkleurige 35% Carbon schacht, is peddelen nog nooit zo stijlvol geweest.Fanatic Union Joint Systeem

Vroeger bestonden alle peddels uit twee delen: het blad en de schacht. Voorheen werden deze twee flexibele delen verstoord door een oversized stijve verbinding waar peddel en schacht met elkaar verbonden waren. De Fanatic Union Paddle heeft een revolutie teweeggebracht in het verenigde flexpatroon. Het mobiele verbindingsstuk loopt nu naadloos van de punt van het blad helemaal door naar de schacht en loopt verderop in de schacht perfect taps toe naar een RDM verbinding. Dit creëert een constante flex voor een ongeëvenaarde veerkracht en respons bij elke slag. Vanaf het moment dat het blad het water in gaat, wordt jouw energie omgezet in voorwaartse drang. De Union Paddle is verkrijgbaar in vier stijlen voor een eenvoudige selectie van de perfecte peddel die past bij jouw prestaties en budget.6.75" Blad

Een stapje verder dan ons favoriete 7.25" blad is ons gloednieuwe 6.75" blad. Ontworpen voor peddelaars die met een hogere frequentie peddelen, zorgt de lichte dubbele concave voor een super gecontroleerde slag met extra tractie en verbeterde efficiëntie. Dit concept zorgt voor een kleiner blad met meer aerodynamica tussen de slagen en een lager swinggewicht in vergelijking met onze grotere bladen. Verkrijgbaar met onze performance modellen, Diamond dames peddel en onze Ripper Carbon 35 kinder peddel.

Specificaties board:

  • Lengte - 9'8"
  • Breedte - 32" / 81,3 cm
  • Dikte - 11,5 cm
  • Volume - 213L
  • Max gewicht rijder - 95kg

Board Constructie:

DS Light: Drop Stitch Light (Pure) Technology

1 Eerste PVC raillaag
2 Tweede PVC raillaag
3 Ruitvormige voetzool
4 Sterke tarpauline laag
5 V-Drop Stitch kern

Onze enkellaags Drop-Stitch Light technologie biedt een lichtgewicht en kwaliteitsconstructie zonder diep in de buidel te tasten. Deze opblaasbare technologie wordt nog steeds geproduceerd door een van 's werelds meest gerenommeerde fabrikanten en is gemaakt met topkwaliteit materialen en productiestandaarden die je van Fanatic mag verwachten.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.