Zhik Heren Isotak X Ocean Smock - Rood

Zhik Heren Isotak X Ocean Smock

1129,99 €1016,99 €(bespaar 113,00 €)
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: SMK0920Kleur: Flame Red

Zhik Isotak X zeiljas

Ontwikkeld en getest in extreme oceaanzeilomstandigheden. Elk materiaal, constructieproces en functie in deze serie is geselecteerd om de sterkste, lichtste, duurzaamste waterdichte oceaankit te bieden die verkrijgbaar is.

De ontwerpers van Zhik hebben opmerkelijke verbeteringen bereikt met Isotak Ocean, waardoor een stof is ontstaan die zowel comfortabeler als duurzamer is. Er is minder bulk en gewicht, met alle belangrijke eigenschappen die nodig zijn voor extreem oceaanzeilen inbegrepen. Isotak Ocean is een meerlaags composiet membraanstof die extreem waterdicht is.

Isotak Ocean maakt ook gebruik van het vertrouwde Zhik Qulock naadafdichtingssysteem. Het Qulock systeem bestaat uit een naadtape die zorgvuldig is afgestemd op de binnenvoering van de stof om de waterdichtheid te maximaliseren. Deze naadafdichting wordt ook aangebracht onder strenge productieprocessen, voordat elk Isotak Ocean product onder druk wordt getest, zodat je gegarandeerd bent van een extreem robuuste en duurzame waterdichte afdichting.

Elk stuk wordt bij de productie waterdicht getest en geleverd met Isotak garantie.

De Ocean joggingbroek is bijzonder opwindend omdat hij is uitgerust met het innovatieve, door DAME design bekroonde modulaire halssysteem. Dit verwisselbare, aanpasbare stuk geeft het kledingstuk een extra dimensie van flexibiliteit afhankelijk van de huidige weersomstandigheden en zorgt voor perfecte prestaties in alle situaties. Koppel dit aan het hydrovision vizier en je realiseert je dat dit misschien wel de meest opwindende ontwikkeling in oceaanzeilkleding van de afgelopen jaren is...

Kenmerken:

  • Innovatief adaptief kraagsysteem
  • Hydrovision vizier van helder polycarbonaat voor ultieme bescherming en zichtbaarheid
  • Isotak meerlaags membraan voor ultieme duurzaamheid
  • Proprietry QuLock naadafdichtingssysteem voor maximale waterdichtheid
  • PFD-compatibele capuchon met bediening met één hand
  • Neopreen tailleband aan de binnenkant om te voorkomen dat water wegspoelt
  • Dubbele ritssluiting met waterdichte YKK AQUASEAL reliëfrits
  • Hoog uitgesneden kraag met Hydrobase voering
  • Verwijderbaar en verstelbaar gelaatsscherm met Hydrobase voering
  • Reflexite patches op schouders, polsen en capuchon
  • Zhik Reziseal composiet polsseals met verbeterd comfort en duurzaamheid
  • Grote cargozakken aan de voorkant
  • Hydrobase gevoerde zijzakken voor handverwarming
  • 1000D CORDURA versterking op zitvlak
  • Elk stuk waterdicht getest bij productie
  • Biomotion reflecterende details

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.