2024 Palm Heren Zenith Wildwaterjas Mint Limoen 12389

Palm Heren Zenith Wildwaterjas Mint Limoen

228,99 €194,99 €(bespaar 34,00 €)
Kleur: Mint Lime
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 12389Kleur: Mint Lime

Palm Zenith Whitewater Jacket

Een midweight whitewaterjas met een comfortabele GlideSkin-hals, gemaakt in XP 2,5-laags weefsel en onze 4D-snit voor uitstekende bewegingsvrijheid. De Zenith is een doe-het-zelf-jack voor surfen, freestylen en rondjes rijden in je huis.

Kenmerken:

  • Materialen: XP 2,5-laags weefsel ? Nylon 320D versterking
  • Zakken: YKK AquaGuard borstzak met ritssluiting
  • Gewicht: 729 g (L)
  • Knippen: knippen 4D
  • Neck Seal: GlideSkin neopreen pakking
  • Polsseal: latex pakkingen met met klittenband verstelbare manchetten
  • Taille: Velcro verstelbare tailleband in neopreen ? Tweeling taille
  • Andere functies: reflecterende details

Technologie:

XP 2,5-laags weefsel

Hard werkende 2,5-laags stof biedt een geweldige combinatie van duurzaamheid, waterdichtheid, ademend vermogen en lichtgewicht.

  • Nylon geweven gezichtsstof behandeld met een DWR (duurzaam waterafstotend) om te voorkomen dat de stof doordrenkt raakt zodat deze ademend blijft.
  • Een hydrofobe, microporeuze polyurethaanbekleding wordt aangebracht op het oppervlaktestof. De poriën zijn te klein om waterdruppels door te laten, maar groot genoeg om waterdamp door te laten.
  • Aan de binnenkant beschermt een gladde structuur met diamantmatrix de microporeuze coating tegen abrasie en verbetert de verspreiding van vocht.
4D gesneden
Door de manier waarop een kledingstuk is gemaakt volledig te herdenken, hebben we een ergonomische snit gemaakt die met uw lichaam meebeweegt tijdens het peddelen en de dingen nauwsluitend houdt. Een zesvlaks box ct maakt een vierwegskromming mogelijk langs zowel de horizontale als de verticale as, waarbij het minimale aantal naden wordt gebruikt en het gewicht van het kledingstuk wordt verminderd.
Twin taille
Jassen en broeken hebben een binnenrok naast de verstelbare buitenste tailleband. De dubbele taille minimaliseert het binnendringen van water tussen uw jas of broek en sproeiarm.
YKK
Een waterdichte ritssluiting met een polyurethaan tape om de regen buiten te houden tijdens het peddelen. AquaGuard-ritsen hebben geen afgedichte uiteinden en zijn niet volledig waterdicht als ze worden ondergedompeld.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.