Northcore Slide Hanger Noco110 2019

Northcore Slide Hanger 2019

29,50 €

- Productinformatie

Year: 2024Model: NOCO110Kleur: Black

De Northcore SlideHanger is een robuuste kit die in Californië is gemaakt van 100% gerecycled ABS-plastic. Hij is ontworpen om schouderslijtage in wetsuits en algemene materiaalmoeheid te elimineren, waardoor de algehele spanning op de stof, veroorzaakt door standaard hangers, aanzienlijk wordt verminderd en de levensduur van je wetsuit wordt verlengd.

Met de SlideHanger kan een wetsuit vanaf de taille over de speciale I-balk worden gedrapeerd, waardoor schouderslijtage en beschadiging volledig worden geëlimineerd. Perfect voor wetsuits, watersportvesten, reddingsvesten, windsurfkleding en nog veel meer dat eenvoudig in een paar seconden op en van de hanger glijdt. Natte kleding droogt ook sneller op de Northcore SlideHanger.

DE DETAILS:

  • 100% gerecycled ABS-plastic
  • Vermindert schouderbelasting en materiaalmoeheid
  • Compatibel met de Northcore Wetsuit Hanger Strap voor een breed scala aan ophangmogelijkheden

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Verlengde kerstretouren

Bestellingen geplaatst vanaf 25/10 - 15/11 komen in aanmerking voor ons verlengde retourbeleid van 90 dagen.

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.