2024 Gul Response Junior 36 Bodyboard - Lichtblauw / Roze Rail GB0022-A9

GUL Response Junior 36 Bodyboard

39,99 €35,99 €(bespaar 10%)
Vind uw maat
Levering alleen op het vasteland van het VK

- Productinformatie

Year: 2024Model: GB0022-A9Kleur: Light Blue/Pink Rail

Gul Response Junior 36 "Bodyboard

Reactie bodyboard een geweldig board voor een geweldige prijs. Gebouwd volgens onze specificaties door onze aangepaste shapers om de beste respons te geven en te rijden. Met de felle kleuren en lijn (inbegrepen) zal het moeilijk zijn om deze op zee te verliezen.

Kenmerken:

  • EPO Core
  • 50:50 Rails
  • Cresent Tail
  • Slick Bottom
  • Lijn & stekker
  • 36 "bord

Body Board Care Guide:

  1. Houd uw bord uit direct zonlicht. Als dit niet kan worden vermeden, bedek je planken dan met een handdoek op het strand. Laat het niet achter in een warme auto. Warmte zorgt ervoor dat het kernschuim een ??gas afgeeft. Het gas zal naar het oppervlak van de platen zoeken en de zwakste plek zal op het dek of de bodemhuid stijgen en bubbelen. Warmtebubbels vallen niet onder een garantie als defect.
  2. Was uw bodyboard na elk gebruik met zoet water. Niet gebruiken in een chloorhoudend zwembad.
  3. Gebruik uw bord niet als een skimboard. Rennen of springen op een bodyboard verzwakt de kern en kan deze breken.
  4. Leg bij het opbergen van je bord geen zware voorwerpen op de plank.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.