2024 Crewsaver ErgoFit+ 190N Hammar Lifejacket With Harness, Light & Hood Navy 9155NBGHP

Crewsaver ErgoFit+ 190N Hammar Lifejacket With Harness, Light & Hood

314,99 €282,99 €(bespaar 32,00 €)
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 9155NBGHPKleur: Navy

Het is al lang bekend dat de toevoeging van een buiskap in een reddingsvest de veiligheid van de drager aanzienlijk kan verbeteren. Het verhoogt de zichtbaarheid en beschermt de luchtwegen door het risico op secundaire verdrinking als gevolg van het inademen van water te verminderen.

Betreed de ErgoFit+ en zijn halo-kapsysteem. Dit eerste sprayhood-systeem in de branche werkt met de vorm van de opgeblazen blaas om het risico op inademing van water en warmteverlies aanzienlijk te verminderen. Dit wordt bereikt door verbeterde compatibiliteit met blaas en buiskap in combinatie met een nieuwe dubbele halo kapconstructie. Hierdoor is de sprayhood volledig zelfdragend als hij eenmaal is uitgevouwen en vormt hij een ruime holte boven het gezicht van de drager. De kap heeft ook een intern paneel dat de drager verder beschermt tegen opspattend water, terwijl het ook dienst doet als een anti-verblindingspaneel, waardoor de ogen van de drager worden afgeschermd tegen het licht van het reddingsvest.

De befaamde ErgoFit-blaas is, zoals altijd, een stap boven de rest. Met zijn op maat gemaakte vorm verdeelt de blaas het drijfvermogen op unieke wijze rond de drager voor maximale ondersteuning in het water en bescherming van de luchtwegen. Zelfs bij het dragen van zware kleding is de ErgoFit ontworpen om de drager in minder dan 3 seconden te draaien en tegelijkertijd de afstand tussen de waterlijn en de luchtweg (mondvrijboord) te vergroten. De gebeeldhouwde vormgeving rond de schouders zorgt voor verbeterde mobiliteit in het water en daarmee voor de drager om zelf te helpen bij het herstel naar veiligheid.

Bovendien bevat de ErgoFit+ een nieuw op de markt verkrijgbaar gespsysteem. Met zijn slanke ontwerp maakt de quick-lock-gesp het reddingsvest gemakkelijk aan te trekken en biedt het plaats aan het gebruik van een bevestigingspunt voor een harnas met één lus voor eenvoudig vastbinden.

Een technologische samenwerking tussen Crewsaver-innovaties en die van zijn nieuwe partner, Exposure, is duidelijk zichtbaar in de ErgoFit+. De Exposure OLAS Tag, een draagbaar systeem voor het volgen van de bemanning en overboordlocatiewaarschuwing, kan eenvoudig in dit reddingsvest worden geďntegreerd, waardoor de bescherming van man-overboord naar een hoger niveau wordt getild.

  • INDUSTRY FIRST - Halo-kapsysteem voor verhoogde luchtwegbescherming
  • INDUSTRY FIRST - Op maat gemaakte vensterzak, ontworpen voor volledige integratie met OLAS-belichting
  • INDUSTRY FIRST - Slimline snelsluitgespsysteem voor eenvoudig aantrekken
  • Marktleidende distributie van blaasdrijfvermogen voor maximale ondersteuning in het water en bescherming van de luchtwegen
  • Gebeeldhouwd blaasprofiel voor verbeterde mobiliteit in het water om zelfredding te vergemakkelijken
  • Een ingebouwde opblaasbare kinsteun om je luchtwegen te beschermen
  • Fusion 3D-vorm voor ultiem comfort
  • Zachte lus D-ring voor het bevestigen van veiligheidsharnas
  • Drielaagse hoesconstructie voor duurzaamheid
  • Eenvoudig aan te passen taille-afstellers aan de zijkant
  • AIS- en PLB-compatibel
  • Reddingsvestverlichting standaard gemonteerd

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.